Fajne, podoba mi się twarz rycerza:D Ale mam jedno "ale": woda ma zawsze równy poziom. Zejście do wody powinno być piaskowe (no chyba że to teraz fala podeszła...):D
_________________ Ze smutku wory pod oczami jak Panasewicz.
Wiek: 27 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 515 Skąd: Międzychód
Wysłany: 2008-05-08, 16:18
Fajna scenka, podoba mi się jak zrobiłeś tors do minifiga. Jakbyś dodał kilka "kropek" do wody w kolorze nieb. nie miałaby równego poziomu i efekt byłby lepszy.
pkowalcz [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-08, 16:21
A czemu rycerz ma okulary? Ja rozumiem, że plaża i sielanka, ale okularów nie powinien nosić. Za to fotochromowa przyłbica byłaby w sam raz :P
Frax [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-08, 16:29
No przecież te okulary budują cały klimat!
Scenka bardzo fajna i sympatyczna, ale faktem jest, że woda mogłaby tak nie lewitować :> Wydaje mi się, że lepiej wyglądałoby, gdyby plaża była na tym samym poziomie co woda, ewentualnie gdyby było tam łagodne wzniesienie. Sama zmiana koloru skosów na żółte myślę że nie wyjdzie na dobre, przecież tam nie ma być klifu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum