Przypomniał mi się Karol Wielki: ,,Niechaj moimi wojskami będą skały i drzewa i ptaki w niebiesie".
Przedstawiam Wam, moją pierwszą, dosyć prostą scenkę na konkurs ,,Indiana Jones building contest" do pierwszej kategorii.
Scenkę budowałem kilka wieczorów.
A to raz się zrobiło teren, a to raz ptaszki, ale nad parasolką pracowałem aż tydzień.
Ojciec Indiany, niestety nie pochodzi z oryginalnego zestawu. :(
Gotówkę, na niego znajdę dopiero w Czerwcu, a chciałem tą scenkę zrobić pierwszy
To jest moja pierwsza winietka, więc proszę o wyrozumiałość. :)
Ostatnio zmieniony przez pitrek02 2008-05-09, 20:52, w całości zmieniany 3 razy
Parasolka rzeczywiście super, ptaki też fajne ale... moim zdaniem trochę za mocno 'inspirowane' jak na pracę konkursową. Zwłaszcza,że tutaj nie są one jakims tam szczególikiem, a głownym elementem pracy.
tak na prawdę to i o pracę i o film :)
dopóki nie zobaczyłem filmiku to winietka do mnie nie przemawiała w ogóle, ale jak zobaczyłem o co chodzi to aż mnie skręciło:)
_________________ "I got a bad feeling about this..."
Wysłany: 2008-05-11, 19:41
Miniatura rzeczywiście przypomina scenę filmową. Muszę przyznać, że zainteresowałeś mnie trochę tematyką Indiany (coraz poważniej zaczynam myśleć o nabyciu jakiegoś zestawu z tej serii):P
A teraz już wracając do samego MOC-a: parasolka to istny majstersztyk, długo nad nią pracowałeś, ale było warto. Ptaki też są niczego sobie, to użycie rączek zasługuje na pochwałę.
Bardzo ładnie wykonana scena, wiernie odwzorowuje tą z filmu. Ptaki wykonane dosyć oryginalnie według swojego pomysłu. Ogólnie mi się podoba, ale mogłeś trochę udoskonalić powierzchnię chociażby dodając na wodę przezroczyste zaokrąglone guziki (żeby uzyskać efekt bąbelków).
Co do trylogii to właśnie "Świątynia zagłady" podobała mi się spośród trzech filmów najbardziej. No, ale to oczywiście rzecz gustu. Ja czekam na IV część i mam nadzieję, że nie ostatnią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum