Dziś, przedstawiam Wam moją trzecią, a zarazem przedostatnią winietkę na IJBC.
O to ona:
Scenka przedstawia upadek Indiego i jego syna podczas ucieczki przed Sowietami w bibliotece uniwersyteckiej.
Scenkę budowałem dwa dni.
Oczywiście najwięcej czasu zajął mi motocykl. Z powodu mojego niewyparzonego języka, nie mogłem skopiować żadnego patentu V1, ponieważ sam kiedyś czepiałem się Makorola. :)
Udało mi się, z czego jestem bardzo dumny. :)
Mam nadzieję, że ta scenka również przypadnie Wam do gustu!
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-25, 14:52
Nie wymazałeś rejestracji na pierwszym zdjęciu :)
Motocykl wygląda porządnie i realistycznie, świetna robota.
Ale czy on czasem nie jest 'jednostronny' ?
Cała scenka wygląda fajnie, widzę, że Indiana kiedyś lepiej sobie radził z motocyklami :)
(Niestety jeszcze nie oglądałem filmu.)
Możesz podac w jakim zestawie jest czarna skóra?
_________________ \/1 ______________
Ostatnio zmieniony przez V1 2008-05-25, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Zestaw 7624.
Scenka fajna, choć nie za bardzo wiadomo o co chodzi (wygląda jakby jechali motorem i prześlizgnęli się pod blatem biurka) - filmu JESZCZE nie widziałem, choc już sie nie moge doczekać by pojechać do kina:D
_________________ Ze smutku wory pod oczami jak Panasewicz.
Ostatnio zmieniony przez Mikolaj 2008-05-25, 15:50, w całości zmieniany 2 razy
meitner99 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-25, 15:55
O podobieństie scenki do orginału nic nie mogę powiedzieć ponieważ orginału jeszcze nie widziałem.
Natomiast jako budowla wygląda całkiem ładnie, motorek mimo iż jest "jednostronny" udał ci się.
Kaczor [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-25, 18:56
Wyszło świetnie (ta scena z filmie zresztą też jest rewelacyjna).
Scena w filmie byla genialna (zreszta jak caly film:P), Twoja scenka spowodowala ze znowu pokladalem sie ze smiechu :).
Motorek jak juz inni napisali bardzo ladny:)
Zgrabna scenka. Kto oglądał film od razu domyśli sie o co chodzi, kto nie oglądał też może zgadnąć. Jak już Ci pisałem wcześniej winietka zrobiona "pod motocykl", który wyszedł bardzo ładnie. Podoba mi się ujęcie z góry.
kosci napisał/a:
Scena w filmie byla genialna (zreszta jak caly film:P),
Tu bym polemizował, ale to temat na inny wątek, a nawet na inne forum :-)
Wysłany: 2008-05-26, 13:15
Motorek wyszedł Ci pierwsza klasa- muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba ;) Muszę się kiedyś poważnie zastanowić, czy nie spróbować zbudować takiego jednego :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum