Jak w tytule - jednostka rozpoznania składająca się ze statku rozpoznawczego, przyczepy/lądowiska, holownika i droida w formie mobilnej obrony przeciwlotniczej ;)
Zbudowany głównie z dwóch zestawów - 6896 i 6877, toteż na usprawiedliwienie dodam, że holownik jest przeróbką tego pierwszego zestawu (za bardzo mi się spodobał :) ).
Przyznam się szczerze, że nie jestem za bardzo zaznajomiony z serią Blacktron...
Jak mi jeszcze Lego kupowali to w katalogach występował M:Tron, a później się na Technic przerzuciłem.
Mikolaj napisał/a:
Bardzo M-Tronowo:D
Ładnie, fajne zaczepy na magnesy. Mam tylko pytanie: czy ten podłączany statek ma koła?
Bo skoro jest holowany....
Podłączony statek jest na przyczepie, broń boże nie ma kół ;)
I owszem - 6896 "Celestial Forager" to podstawa, którą zmodyfikowałem, no i rzeczywiście był (po sprawdzeniu na Peeronie) jeszcze pojazd z serii Blacktron II trochę podobny (zapomniałem numeru)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum