Wysłany: 2008-06-11, 10:27 [MOC] No to jeszcze jeden wóz :D
Rozbierając tą moją ostatnią dioramkę i wóz, tak na szybko zrobiłem coś takiego.
Specjalnie dla Andzi i zgredka, żeby nie marudzili, że znowu męczę łańcuchami biedne koniki :D Wymieniłem więc konie na woły, a łańcuch na chomąto z fleksów.
Wiek: 40 Dołączył: 08 Sie 2004 Wpisy: 1098 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-11, 11:49
kris kelvin napisał/a:
Wymieniłem więc konie na woły, a łańcuch na chomąto z fleksów.
zgrredek napisał/a:
Liga Obrony Legowych Stworzeń przyjęła zmianę z zadowoleniem.
Że słcuham ?? Kris, męczysz "flexowym chomątem" biedne woły ? Swoją drogą głupie pytanie... chomąto czy homonto ? :)
Bardzo fajnie to wygląda, nie tyle wygięte flexy (http://afol.pl/maciejd/projekt_stacja/laweczka.html - przyznaj się ściągałeś :P) co to drugie zdjęcie z pustym wozem i widłami mnie urzekło.
Dlaczego kosa nie jest na sztorc ? ;)
_________________ Maciej
-----
Na warsztacie kolejowo, ale jeszcze nie wiem co... pewnie kawałek bocznicy kolejowej, na ten cały bałagan.
kris kelvin [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-11, 11:58
Conrack - może raczej za krótki, przez co faktycznie za szeroki :)
Zgredku - no widzisz - można i trzeba.
Maciej Drwięga napisał/a:
Swoją drogą głupie pytanie... chomąto czy homonto ? :)
Chyba jednak chomąto.
Maciej Drwięga napisał/a:
Bardzo fajnie to wygląda, nie tyle wygięte flexy (http://afol.pl/maciejd/projekt_stacja/laweczka.html - przyznaj się ściągałeś :P) co to drugie zdjęcie z pustym wozem i widłami mnie urzekło.
Dlaczego kosa nie jest na sztorc ? ;)
Jak Boga kocham nie ściągałem :D
A co do wideł to cóż - przyjdzie jeszcze pora osadzić je na sztorc i ruszyć na Billund.
Widzę Maćku, że ostro zabrałeś się do oceniania MOCy - po jednej ocenie do każdego działu i starczy? :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum