Wysłany: 2008-07-17, 11:15 [MOC] Mendoza medium fighter
Musiał nabrać "mocy urzędowej" (jakieś 2 tygodnie) od kiedy go zrobiłem do czasu wrzucenia fotek.
Średni myśliwiec "Mendoza" uzbrojony w 2 działka protonowe jest w stanie przebić się przez większość tarczy i pancerzy statków aż do klasy korwety włącznie, używany jako podstawowa jednostka eskortowa UToS (Universal Technocracy of Stars).
wydaje mi się że jak na taką miniaturkę to mogłoby być trochę więcej szczegółów - na pewno wyglądałby wtedy lepiej... kształt ok, kolory rzadkie - ale nawet pasują :)
plus za to że na BS są zdjęcia a nie tak jak ostatnio ;)
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-17, 20:52
Nad nazwą mogłeś nieco dłużej (lub krócej :) posiedzieć... gdybym był złośliwy, to bym powiedział - o jaka mendoza :)
Powiedz mi tylko w jakich on jest kolorach? U mnie na ekranie wygląda na róż z fioletem, domyślam się że ciemny to ciemnoszary, a ten różowy?
Konstrukcyjnie wcale daleko nie odbiega od prezentowanych przez najlepszych, może tylko działka mógłbyś dać cieńsze, tzn. z 'bar 4L' zamiast technicowych osiek.
Podobają mi się dysze wylotowe. Jednak pośrodku tylnej części kadłuba czegoś brakuje - kończy się ona zbyt nagle, pionowo ucięta.
O! Czy pilotuje go Pedro i Lopez ?
_________________ \/1 ______________
Ostatnio zmieniony przez V1 2008-07-17, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Aulon [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-17, 21:05
nazwe akurat wymysliła siora, ja mialem chwilowy zanik szarych komórek, co do kolorów to sie nie dziwie ze nie widać ( było ciemno a ja nie widziałem kto mnie obłapuje itp :P), aczklowiek zeby pomarańczowy wyglądał jak fiolet.... Pilot jest jeden ale podejrzewam ze wśród setek myśliwców znajdzie sie jakiś Pedro i Lopez, najprawdopodobniej w eskadrze kapitana Jose :D tez mi cos ten srodek nie pasował ale nic co bym wymyślił nie wyglądało lepiej.
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-18, 05:09
To żeby prezentacja różowofioletowej 'Mendozy' (hehe) wyglądała nieco lepiej, proszę:
(jeśli Ci się spodobają, to weź sobie, bo ja je za jakiś tydzień usunę)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum