Zainspirowany filmem i kilkoma innymi MOCami zapragnąłem zbudowanie swojego Wall-ego. I oto rezultaty:
"tadah"
Szczerze mówiąc nie jestem zachwycony z rąk. Niestety nie miałem części której chciałem użyc, a wiec ręce zrobiłem tak jak widać. W każdym razie, wynalazłem kolejny sposób budowania Wall-ego.
Wiek: 27 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 515 Skąd: Międzychód
Wysłany: 2008-08-19, 19:53
Wall'e może być. Sam też chciałem go wybudować , lecz nie mam odpowiednich klocków. Spróbuj ulepszyć ręce. To powinno uatrakcyjnić całego robota :) Może w przyszłości jakaś scenka z Wall'em.
_________________ Why so serious?
lordofdragonss [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-19, 20:03
Według mnie jeden z najlepszych małych Wall-e w sieci.
Wiek: 46 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1364 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-20, 10:28
Faktycznie, że wall'e to baaaaaaaaaardzo popularny temat dla klocków. U mnie w domu już były 3 wall'ie produkcji mojej i mojego syna, żaden jednak nie nadawał się do publikacji. Chyba przez to, że chciałem go zrobić z tą otwieraną klapą z przodu (skrzynka na listy) Twój model ma parę pomysłów, które pozwolę sobie wykorzystać u siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum