Wysłany: 2008-10-08, 10:59 [MOC] System królewskich teleportów
Najpierw obrazki, powinny wyjaśnić całą historię.
Czym byłby BTT bez teleportów? Kontynuuję więc tradycję i przedstawiam kolejne przygody Jego Królewskiej Mości. Jest wejście, fragment systemu i wyjście. Do tego pokazałem transport ponad 500 kg + 5 ludzi na dowolną odlegość (to moja wizja tego co jest pomiędzy teleportami).
Galeria bez opisów. Galeria z opisami.
Świetne. Pomieszczenia dopracowane, różnią się kolorystyką, żeby ich nie pomylić. Miejsce poza czasem i przestrzenią niezłe, choć zajęło mi kilkanaście sekund zidentyfikowanie szarego czegoś jako słonia, zwłaszcza, że jest do góry nogami.
Wiek: 38 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 627 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-08, 14:32
No właśnie czekałem kto wpadnie na teleport :) Dlaczego zbudowałeś słonia i obróciłeś go? Nie mogłeś zbudować go od razu do góry nogami (nie mogłem się powstrzymać przed tym pytaniem :P)?
Świetna praca i fajny pomysł na pokazanie tego pomiędzy teleportami. Szczególnie podoba mi się drugie pomieszczenie... jego wykonanie też :P Tylko ta maskotka nie jest za duża? Jak się rzuci na pana z pazurami to może być ciężko....
_________________ Gość nakarm DZIECIAKA klikając w brzuch pajaca.
Ostatnio zmieniony przez Qworg 2008-10-08, 14:35, w całości zmieniany 1 raz
lolas [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-08, 14:38
Ja tez nie zidentyfikowalem slonia. Zastanawialem sie, co to jest "to szare z klami" ;-))
Z detali bardzo spodobaly mi sie swieczniki.
MasterBlaster [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-08, 14:41
Ojojoj! Czemu słoń jest do góry nogami, a uszy mu nie oklapły?
Patent na świece miałem taki sam (białe 1x1 + rączka)!
Pomysł i wykonanie cudowne :)
crises [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-08, 17:12
Worg napisał/a:
Tylko ta maskotka nie jest za duża? Jak się rzuci na pana z pazurami to może być ciężko....
Odpowiednia dieta złagodziła nieco zapędy maskotki.
zgrredek napisał/a:
choć zajęło mi kilkanaście sekund zidentyfikowanie szarego czegoś jako słonia, zwłaszcza, że jest do góry nogami.
Worg napisał/a:
Dlaczego zbudowałeś słonia i obróciłeś go? Nie mogłeś zbudować go od razu do góry nogami (nie mogłem się powstrzymać przed tym pytaniem :P)?
lolas napisał/a:
Ja tez nie zidentyfikowalem slonia.
Widzę, że ze zwierzakiem były problemy. Wziąłem go żywcem z mojego poprzedniego MOCA - czyli królewskiego statku. Myślałem, że będzie rozpoznawalny.
MasterBlaster napisał/a:
Ojojoj! Czemu słoń jest do góry nogami, a uszy mu nie oklapły?
Wiesz, to jest miejsce poza czasem, przestrzenią i znanymi nam prawami fizyki. Tam uszy nie klapią.
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-10-08, 21:56
Świetne!
Najbardziej podobają mi się dwa ostatnie obrazki. Komnata kąpielowa jest super.
Brakuje wykończenia szczytu sali tronowej.
No i brakuje sceny finałowej! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum