Przedstawiam Wam MOCa, którego zbudowaliśmy razem z kuzynem na wakacjach :)
To knajpa dla motocyklistów. Inspiracją było oczywiście krematorium V1, mimo, że nie wiele mają wspólnego. Nie wiem co tu więcej pisać... Proszę o wyrozumiałość, bo to pierwszy MOC kuzyna pokazywany na forum.
Właśnie, w środku musi ciemno jak ... sami wiecie gdzie :P
Jedyną rzeczą do której mogę się przyczepić to brak jakichkolwiek szczegółów na ścianach.
Przydałyby się jakieś cegiełki albo cuś, jednak jak na pierwszy moc ja jestem zadowolony.
Nie mogę zbytnio krytykować waszych budowli bo sam nic nie pokazałem :D
Oj, jak już coś pokażę to posypią się słowa krytyki ^^
Wiek: 38 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 627 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-12, 19:17
Ten co odjeżdża coś blady jakiś :P Czyżby napoje źle schłodzone? Fajna zasłonka w drzwiach z łańcuchów. MOCyk trzyma klimat choć bardzo prosty(budynek taki jakiś bez szczegółów i udziwnień). Jak na pierwszego MOCa bardzo fajny.
_________________ Gość nakarm DZIECIAKA klikając w brzuch pajaca.
Wygląda jak "Krematorium" tyle, że dla bardzo ubogich:P
_________________ Ze smutku wory pod oczami jak Panasewicz.
lordofdragonss [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-12, 20:09
Te drzwi z łańcuchów sa genialne, nigdybym nie pomyslał że można użyc ich w ten sposób. Według mnie budynek jest zbyt czarny i klocowaty, ale to już jest czepianie się ;D
Ja wiem, ze budynek ma za mało szczególów niestety. No ale co tu poradzić...
PS. Te drzwi wymyślił kuzyn, mi też sie od razu spodobaly :) Wiecie, jak ma się do dyspozycji ze 3 metry takich łańcuchów, to trzeba je jakoś wykorzystać.
_________________ Pozdrawiam, Makorol.
Ostatnio zmieniony przez makorol 2008-10-13, 08:19, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2531 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-10-13, 14:10
Mógłbyś Maciek pomóc koledze z tym budynkiem, bo jest fatalny.
Wiesz, że w takim układzie - gdy podstawka ma kończyć się wraz ze ścianą - lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie tylko frontu budynku. Szczególnie, że z boków i tak nie ma co pokazywać. Wtedy mielibyście więcej materiału na front/dach i pewnie lepiej by on wyszedł.
Za to motorki ładne :) I łańcuchy świetnie wykorzystane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum