Na początku zbudowałem tylko kawałek dachu i Mikołaja który utknął w kominie. Całość jednak nie spełniała moich oczekiwań więc zrobiłem mini kamieniczkę z świątecznym akcentem. Wesołych Świąt ;)
W kominie nie ma dziury! Sabotaż! Jak on ma się tam biedny dostać?
Ostatnio zmieniony przez Iskra 2008-12-24, 03:38, w całości zmieniany 1 raz
rh [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-24, 03:32
Kamieniczka.. kamieniczką. Za to bardzo mi się podobają wszelkie szczegóły typu - bałwanek, ktoś obok albo go tworzący, albo może czający się z śnieżką na osobnika, który odśnieża wejście do domku. Tak samo sople - uroku dodają (niech tylko na nikogo nie spadną:) ). Wesołych świąt jeszcze raz ;)
ImpreSariO napisał/a:
Krytykować!
Aż ostatnio sprawdziłem. Krytyka jest ostra bądź negatywna - lepiej komentować ;)
PS: Iskra .. spać nie możesz? :)
Ostatnio zmieniony przez rh 2008-12-24, 03:34, w całości zmieniany 2 razy
Białego dachu nie widać :/
Jak oni wleźli na ten komin pomagać Mikołajowi? I kim oni są? - bo stroje coś dziwne...
No i bałwan - stoi w śniegu prawie po koniec dolnej 'kulki', a ludek - na śniegu... nieźle przymarzł ten śnieg - pewnie ciężko się odgarnia ;)
lordofdragonss [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-24, 08:37
Te serki naprawde świetnie wyglądają jako śnieg, No i świetny patent na lampę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum