Chciałbym Wam dzisiaj zaprezentować moją nową pracę: "Medieval Snitch". Budowałem ją w miarę krótko, bo jedynie 3 noce. :)
Scenka zostanie zgłoszona do kategorii: "Zbrodnia i Kara". :)
Pierwsza scenka przedstawia zbrodnię (nocne figle klauna z żoną pewnego zacnego rycerza).
Druga scenka przedstawia wykonanie kary. :D
A trzecia... to chyba widać... :P
Najbardziej jestem zadowolony z kuszy, która jest w pełni mobilna i półokrągłego sufitu w komnacie.
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2008-12-31, 16:03
Znaczy, z onagera? :>
Fakt, fajny jest. Od dawna miałem problem jakby tu zbudować brązową machinę oblężniczą a tu się okazuje że wystarczy zrobić kilka części brązowych i to wystarczy... ;>
Nie wiem czy nie zamieniłbym czapki błazna na jakąś bardziej typową fryzurkę. Mimo wszystko jest to baardzo oklepany minifig.
Scenka jest świetna. Bardzo mi się podoba.
Ale to coś z liściami na kołku przy katapulcie jest jakieś nie z tej bajki, odbiega jakością od reszty.
Okienko w komnacie też mogło by być trochę ładniejsze.
Reszta super.
Brawo.
_________________ ,,Ale ta degrengolada jest super.......
Przynieś te werypatory do bulgotnicy....."
Ładnie i profesjonalnie wykonana kara. Każdy by się wkurzył gdyby jakiś klaun mu żone tarmosil. Tak, że wszystko pięknei ładnie, a jeśli jużbym miał się czegoś doczepić, to doczep klocki, bo wyglądają na niedoczepione:)
pozdrawiam
_________________ Long is the way AND Hard, that out of hell leadsup to Light.
Wiek: 27 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 515 Skąd: Międzychód
Wysłany: 2008-12-31, 17:59
Pomysłowe scenki. Szczególnie podoba mi się kara.
_________________ Why so serious?
MasterBlaster [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-31, 18:19
Piękne!
Poproszę Instrukcję Katapulty - Jest tak świetna że muszę się pobawić podobną ;)
Myślę że Nowy rok będzie dla ciebie szczęśliwy!
Powodzenia w CCC :)
Wysłany: 2008-12-31, 19:14
Założę się, że najdłużej siedziałeś nad katapultą, bo wyszła po prostu rewelacyjnie- i z wyglądu, i z działania. Wszystkie modele są bardzo szczegółowe, i jeśli do czegoś mógłbym się przyczepić, to jedynie do drzewa- moim zdaniem troszkę zbyt prosto zrobione :P
Wiek: 38 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 627 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-01-01, 01:14
Scenka jest picuś odpicowana i co tam jeszcze tylko jesteś w stanie wymyślić. Tylko ta zbrodnia jest trochę nieczytelna. Może jakby mąż w trakcie wparował i złapał ich na gorącym uczynku...to już by była zupełnie inna bajka. Katapulta/onagera jest po prostu genialna, prosta a zarazem bardzo fajna wizualnie i to tego działa(?). Trochę spóźnione ale powodzenia:).
_________________ Gość nakarm DZIECIAKA klikając w brzuch pajaca.
Ostatnio zmieniony przez Qworg 2009-01-01, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Nexus 7 [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-01, 03:03
Pomysl i wykonanie absolutnie rewelacyjne. Doskonale czytelne, dowcipne i swietnie pokazane. Wroze sukces!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum