Mam przyjemność przedstawić moja pierwszą małą winietę,
którą roboczo nazwałem "Broken deal".
Historia:
Mała grupa kosmicznych łowców nagród nie potrafiła dojść do porozumienia odnośnie
"uczciwego" podziału zdobytych dóbr..
"To tylko drobne nieporozumienie..." - tylko tyle udało mu się powiedzieć, zanim cudem
uniknął laseroweo postrzału, wystrzeliwując swój robotyczny korpus w przestworza. ;)
'Wystrzelenie robotycznego korpusu w przestworza' jest oryginalne ;)
Kosmiczne kwiatki też :)
Ale to wystrzelenie bardziej wyglądana trójnożnego robota ;) gdyby nie opis to każdy by się pewnie zastanawiał o co chodzi; jeszcze z tymi czerwonymi nogami na ziemi...
Witamy na forum i czekamy na następne (kosmiczne) prace :)
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2009-01-06, 11:48
Prawda - zamiast pneumatycznych rurek użyłbym przezroczystego kabelka od exo-force. Laserek też inaczej bym zrobił - jakiś bar 4L w ladnym przezroczystym kolorze.
Wiek: 27 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 515 Skąd: Międzychód
Wysłany: 2009-01-06, 12:26
Bez historii trudno się domyślić o co chodzi. Sama scenka jest ciekawie wykonana.
_________________ Why so serious?
.endless [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-06, 15:04
Witam, pneumatyczne rurki mialy symbolizowac porwane kable :/
Może nie wyszło to najczytelniej.. rozważałem użycie kabla z exo-force
ale niestety przezroczysty kabelek odsłoniłby technic flexa na który nabita jest środkowa rurka
i trzyma całość w pionie..
Ostatnio zmieniony przez .endless 2009-01-06, 19:23, w całości zmieniany 2 razy
Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2009-01-06, 20:59
Ciekawy pomysł i dość oryginalne, choć nie do końca czytelne wykonanie (też zastanawiałem się nad tymi rurkami z pneumatyki).
Najbardziej spodobał mi się osobnik z zaszkloną trupią głową i pajęczymi odnóżami- cóż to za rasa? ;)
Pozdrawiam (:
lordofdragonss [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-06, 21:14
Myślałem ze te rurki to jego odnóża xD Tak czy siak, bardzo ładnie rozmieściłeś roślinność, i pomysł jest oryginalny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum