Cokolwiek sie ze mna dzieje. jak przez rok nie zbudowalem prawie nic dla siebie, tak od paru dni nie nadazam z fotografowaniem.
Dzis mam do pokazania to:
Kiedys znalazlem Predatora MOKO i o malo nie zdechlem. Moko niedosc ze wykombinowal przesliczna maske to jescze zgadl jak umocowac dredy. Ja kiedys tez probowalem costam zlozyc do kupy:
Przypomnial mi sie jak Hipcio poprosil mnie o zdjecia Maxa, wrzucilem je pod characters i tak ogladalem co wymodzilem i stwierdzilem ze przydalo by sie poprawic coniektore (wszystkie) zdjecia/figurki. Na pierwszy ogien poszedl Predator. Najpierw tylko zalozylem maske MOKO na tulw swojego, nie wygladalo specjalnie bi maska MOKO wyglada dobrze tylko z dwoch ujec. Pogrzebalem troche, i tak przedluzylem dredy, dodalem cztery sztuki, zmienilem troche czolo, i przebudowalem swojego tak zeby proporcje sie mniej wiecej zgadzaly. Wyszedl troche za wysoki, ale piero wie jaki jest prawidlowy rozmiar Predatora. W komiksach jest czasem dwa razy wyzszy od ludzi dlatego nie przeszkadza mi. Wystarczy ze wyglada ladnie :D...
biedny predus w pieluszce biega. Nóżki rzeczywiście ma jak baletnica ale od kolan w dół. Po wyrazie twarzy od razu widać że lepiej z nim nie zadzierać ! Słodki na swój sposób !
Fajny, ale co to za pielucha wystaje mu pomiędzy nogami? w ogóle przez to nie jest straszny!
Predator ma takie szmaty pomiedzy nogami. Jakos nie potrafie zrozumiec czemu niby ma byc "straszny"? Poki nie sciaga maski z pyska w filmie nie jest jakis nazbyt straszny. Ot, Samurai costamcostam.
i też nie wiem czemu ma być straszny - przecież raczej ani w filmie ani w komiksach ani w grach nie był... co innego obcy :)
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2009-01-24, 16:50
Już miałem marudzić że głowa 3x za wielka w porównaniu do reszty. Ale nie, tak faktycznie jest! Ciekawe, bo z filmu zapamiętałem go nieco inaczej.
Głowa, tułów, ręce broń i majtki genialne, nogi natomiast jak u panienki. Przydały by się trochę grubsze. Może taki klocek 1x1 ze studami z każdej strony, i naookoło te płytki z zębem? I 2 takie, jeden zębami do góry, drugi do dołu?
nogi natomiast jak u panienki. Przydały by się trochę grubsze. Może taki klocek 1x1 ze studami z każdej strony, i naookoło te płytki z zębem? I 2 takie, jeden zębami do góry, drugi do dołu?
Nareszcie! Do cholery jasnej juz myslalem ze kazdy bedzie dziamolil ze nogi do bani, a itak nikt nima lepszego pomyslu. Wyprobuje. Moze zamontuje zeby Bionicli zamiast stopek?
Edyta mowi ze wyglada do niczego. Juz lepiej zostawic jak sa. Moze kiedys.
Boże chroń Lugpol.
Ostatnio zmieniony przez Misterzumbi 2009-01-24, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 35 Dołączył: 14 Sty 2006 Wpisy: 2311 Skąd: Sol III, Łódź
Wysłany: 2009-01-24, 17:06
Ale on ma normalne palce u nóg (aczkolwiek ma też na nich pazury). Bioniclowy ząb da mu kopyto ;p
O wiem. Stary zawias, taki jak był w model team, taka płytka 1x2 co to ma z jednej strony 3 "palce", a druga wersja ma 2 palce. To by się nadawało na stopę wg mnie.
Nadawalo by sie. Nima niestety bezowych (Predator lata boso w klapkach), i denerwuje mnie strasznie Stud, mozna by zakryc minislopem, ale niewiem dokladnie jak to mialo by wygladac.
Zdniecje dla szyszkich ktore nie lupiom nuzek:
Boże chroń Lugpol.
Ostatnio zmieniony przez Misterzumbi 2009-01-24, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum