Wiek: 41 Dołączył: 08 Mar 2009 Wpisy: 85 Skąd: Świnoujście
Wysłany: 2009-10-03, 13:23
Pierwsze skojarzenie tytułu to piosenka Kultu :) Może jakaś inspiracja?
Ogólne wrażenie na plus, domek bardzo ciekawe zrobiony, koślawe ale ma to swój urok.
Wysłany: 2009-10-03, 14:14
Bardzo fajnie dobrałeś kolory :)
Grafiti na murze podoba mi się najbardziej.
BS jeszcze nie opublikowane, także nie jestem w stanie dostrzeć szczegółów niestety.
Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1356 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-10-03, 16:13
Dałbyś więcej życia po prawej stronie, może jaką panią z wózkiem albo dziewczynkę z lodami czy coś w ten deseń. Nawet kosztem jednego z trzech panów w tych samych fryzurach.
Sam pomysł świetny, wykonanie razem z pochyłymi ścianami też mi się podoba.
Złą jakość zdjęć zwal na pogodę.
smyk napisał/a:
Podoba mi się pomysł. Kolejny dowód, że klockami można wyrazić na tyle duże, że zaczyna się mówić o sztuce.
Hm. Może po prostu powiem zwyczajnie: "Dziękuję".
caro napisał/a:
Bardzo fajnie dobrałeś kolory :)
Wczoraj wpadłem na pomysł zburzenia piaskowego budynku i na jego miejscu zbudowaniu Biało-czarnego futurystycznego czegoś z neonami. choć to Chyba już, za duży "hardcore" by był.
A TE ZDJĘCIA SĄ SŁABE PRZEZ POGODĘ!
Ostatnio zmieniony przez Mikolaj 2009-10-03, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum