Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2010-02-01, 20:13
Jak to mawiają: "Do trzech razy sztuka" - tyle właśnie kiosków przyszło mi dziś odwiedzić, zanim 30042 w ilości dwóch sztuk trafił w moje ręce.
Zakup jak najbardziej udany, a sam zestawik naprawdę godny polecenia.
Świetny minifig i całkiem sporo przydatnych części za takie pieniądze to okazja, której z pewnością nie wolno zmarnować.
Pozdrawiam (:
Radar [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-05, 15:44
Wreszcie udało mi się kupić ten zestawik (czytaj: zdobyć 8 zł). Gazety nawet nie otwierałem i zanim doszedłem do domu, to wylądowała w śmietniku.
A nurek... świetny!
Jeśli ktoś potrzebuje - wczoraj w Lublinie w sklepie był cały stos (tzn. gazetki spadły z półeczki z gazetkami i stos leży schowany głęboko pod mniej ciekawymi czasopismami) - jak ktoś jest z okolic mogę podać lokalizację na PW.
Ostatnio zmieniony przez Kaszalot 2010-02-05, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-12-16, 20:52
Ja go dziś nabyłem w tesco za 8zł właśnie jako prezent dla mojej dziewczyny. Całe stosy leżały w pudełku - same klocki, bez gazety aczkolwiek nie czuję się oszukany.
PS. temat odkopałem, bo może ktoś podobnie jak ja, przegapił ten numer czasopisma a chce mieć ten zestaw. Teraz jest na to najlepsza okazja.
Ostatnio zmieniony przez wx45 2010-12-17, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum