Wysłany: 2010-02-13, 19:00
Super!
Kareta "niedoprzyczepialna" (w sensie komentarzy) :-)
Moje zjadliwe usposobienie uszczęśliwiłeś okopaną armatą, co w tamtych czasach jeszcze nie było praktykowane. Każdy żołnierz miał się honorowo wystawiać na ukatrupienie. Dopiero na Krymie i pod koniec wojny secesyjnej zmądrzeli.
Ostatnio zmieniony przez zgrredek 2010-02-13, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
kris kelvin [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-13, 19:26
No bardzo zgrabna kareta! ! !
W sumie to nie mam się do czego przyczepić nawet jakbym chciał :)
Kolorystyka idealna. Nie lubię tylko tego złotego koloru legowego, ale na to już się nic poradzić nie da.
Ciamek napisał/a:
Miało być na Konkurs Noworoczny, ale po miażdżącej krytyce mojej poprzedniej pracy jestem już kompletnie zdemotywowany.
Znam to uczucie wszechobecnego zaszczucia...
Musisz jak ja wstać i walczyć :D
Wiek: 38 Dołączył: 20 Mar 2008 Wpisy: 627 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-02-13, 20:31
Ciamek napisał/a:
Miało być na Konkurs Noworoczny
NATYCHMIAST TO ZGŁOŚ!!
Kareta jest naprawdę świetna, taka odpicowana, od razu widać że nie dla zwykłego plebsu. Kolorystycznie prezentuje się naprawdę świetnie.
kris kelvin napisał/a:
Znam to uczucie wszechobecnego zaszczucia...
Kris, źle to odbierasz, to konstruktywna krytyka...
_________________ Gość nakarm DZIECIAKA klikając w brzuch pajaca.
Ostatnio zmieniony przez Qworg 2010-02-13, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2010-02-14, 12:59
Nic nowego nie jestem w stanie dodać, bo kareta jest naprawdę przyjemna dla oka - świetna zarówno konstrukcyjnie, jak i kolorystycznie. Ewidentnie nie ma się do czego "przyczepić".
Zgłoszenie tej pracy na konkurs jest za to bezwzględnie wskazane!
Moje zjadliwe usposobienie uszczęśliwiłeś okopaną armatą, co w tamtych czasach jeszcze nie było praktykowane.
Bo to eksperymentalny oddział pionierski jest.
kris kelvin napisał/a:
Nie lubię tylko tego złotego koloru legowego, ale na to już się nic poradzić nie da.
Ja się wahałem czy warto łączyć żółty ze złotym. Gdybym miał zamiast żółtych elementów złote, to na pewno bym ich użył. Wg mnie bardzo by pasowały tutaj.
bartek_mi napisał/a:
kurcze tylko czemu te koniki legowe takie.... sztywne
Przepiekna karoca. Swietnie zrobiona. Chapeaux bas!
Bardzo podoba mi sie polaczenie zoltego, zlota i 2 niebieskich. Tobie to wyszlo, glupiej serii Fantasy Era NIE :)
Moze tylko kola warto czyms upstrzyc na czerwono? I wbic im po zlotym platesiku okraglym w srodek, jesli sie da :)
_________________ Cierpię na Dark Age Light - nie mam siły, nie buduję, ledwo tylko coś kupuję i na razie chowam do szafy. Lego daj pani.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum