Wysłany: 2010-06-29, 21:47 [MOC] Mini ładowara
Hej:D
Dawno niczego nie pokazywałem. Niestety brak czasu doskwierał ;/ myślę że będzie lepiej. Dla rozładowania posesyjnego taką mała kopareczkę sobie zmontowałem. Zapraszam do oglądania/obczajania ;P
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-29, 22:02
Piękna!
Z oczkami :)
Od siebie dodam tylko tyle, że przydałby się różowoskóry ludzik, żeby się nie stapiał z karoserią, i jego ubranko, lub wysięgnik nie-białe :)
Wysłany: 2010-06-30, 10:43
Fajnie że się wam modelik podoba :)
Do Warszawy prawdopodobnie wezmę, ale nie zostawię :P
Misterzumbi: uwielbiam maszyny firmy Bobcat, chciałem wykorzystać ich kolorystykę ale niestety nie posiadam takowej czarnej łyżki, a istnieje w ogóle w takim kolorze (wiem że istnieje czerwona i niebieska)? A z żółtą kopara wyglądała lipnie. Wiec całość podporządkowałem pod tą łyżkę.
Jeszcze pokombinuję, postaram się zrobić Edytę prawdopodobnie jutro ;P
_________________ Dzień bez LEGO to stracony dzień ;P
DeszczyK
A swoją drogą to bardzo ładna rzecz. Choć moim zdaniem troszkę za wysoka.
_________________ Pozdrawiam, Makorol.
rasch22 [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-30, 12:34
makorol napisał/a:
Bobofrutx napisał/a:
taką mała kopareczkę
Bobofrutx napisał/a:
kopara wyglądała lipnie
ŁADOWARKA!
A swoją drogą to bardzo ładna rzecz. Choć moim zdaniem troszkę za wysoka.
Też mi się tak wydaje. Nie powinna być dużo wyższa od minifiga stojącego, tak ją minimalnie rozciągnąć lub nawet nie, ale o bricka obniżyć klatkę i by było super
Fioletowy [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-30, 15:11
Ładne, choć nie podoba mi się kolorystyka. Nie chodzi nawet o zlewanie się ludzika z karoserią - jakoś nigdy nie przepadałem za połączenia białego z żółtym.
Ładne, choć nie podoba mi się kolorystyka. Nie chodzi nawet o zlewanie się ludzika z karoserią - jakoś nigdy nie przepadałem za połączenia białego z żółtym.
No coś Ty, to jest śliczne połączenie :D
Ale koła Dark Red wymieniłbym na jasnoszare, a podwozie pociągnął na czarno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum