Oto maly starfighter (moze ktos zna polskie slowo o podobnym znaczeniu) ,Harcownik \ Skirmisher.
Model w skali 1\72 - zapewne wielu z was sklejalo modele lub robi to nadal - dla mnie to podroz sentymentalna , ostatnio sklejalem model jakies 20 lat temu :)
Fajny ?
Ostatnio zmieniony przez Ciamek 2010-11-12, 09:29, w całości zmieniany 6 razy
Wysłany: 2010-09-11, 10:24
Mam nadzieję, że nic nie musiałeś przyklejać w swojej pracy :P Stateczek jest dość intrygujący, ale ciężko mi coś powiedzieć po jednym zdjęciu...
the oneman napisał/a:
Co sie stalo ze zdjeciem ?
... jak wstawiasz zdjęcie na forum, to one ulega zniekształceniu, ale jak na niego klikniesz, to widać normalne zdjęcie.
Dużo lepszym miejscem na umieszczanie swoich prac jest BRICKSHELF czy Flickr. Wtedy wystarczy podać linka do galerii w stosownym temacie- jest to wygodniejsze rozwiązanie zarówno dla Ciebie, jak i dla użytkowników oglądających pracę.
Ostatnio zmieniony przez Jerac 2010-09-11, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
the oneman [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-11, 13:20
Dziekuje panowie.
W modelu nic nie jest klejone :)
Ze zdjecia usunalem podstawe i lekko skorygowalem kolory ,lecz smuga swiatla za samolotem nie jest "cyfrowa".
Jesutebm wdzieczny za rady w sprawie dodawania zdjec ,chociaz do tej pory nie udalo mi sie zamiescic zadnego -chyba musze sie bardziej postarac :P
[img][/img]
Wysłany: 2010-09-11, 15:08
Ciekawy model. Podoba mi się wykorzystanie kilku dziwnych części takich jak nakrycie głowy błazna lub biała broda, na pozór nieprzydatnych.
Szkoda tylko że jedną fotkę pokazałeś, chętnie zobaczyłbym go z kilku innych ujęć ;P
_________________ Dzień bez LEGO to stracony dzień ;P
DeszczyK
Sariel napisał/a:
Na potęgę posępnego Longera, mocy przybywaj...
Ostatnio zmieniony przez M_longer 2010-09-11, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
kris kelvin [Usunięty]
Wysłany: 2010-09-11, 16:06
Fajne dziwadło. Coś na zasadzie co można zmontować z części znalezionych na śmietniku i proszę :D
Ciamek napisał/a:
The Oneman poprawiłem Ci składnię.
Mocne zagranie. Ja za poprawienie składni wyzwałbym na pojedynek!!!
Takie maleństwo, a tyle tam ciekawostek; broda, sznurek, czapki... Zwłaszcza użycie czapki błazna jest genialne.
Rozumiem, że nie ma więcej zdjęć, bo z drugiej strony ta czapka nie wygląda już tak dobrze.
Dzieki !
To celne spostrzezenie ,chociaz nie jest az tak zle ; na drugiej stronie do czapki wklejony jest okragly 1x1 bialy klocek i nie zakloca to obrazu calosci .
Milo ,kiedy ludzie przygladaja sie uwaznie temu co zrobiles :))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum