Jeśli by chciał, żeby jego pojazd przeszedł homologację na Ziemi, to prawe światełko powinien zmienić na zielone.
Podoba mi się podwozie. Nie myślałem, że ten dziwny klocek w dziwnym kolorze da się do czegoś wykorzystać. No i dzięki temu podwoziu pojazd ma ładną pozycję spoczynkową.
Ooo! Przesliczne cudenko! *tutaj zakwicze jak japonska uczennica*
Lego powinno zrobic taki promocyjny zestaw i rozdawac za darmo biednym dzieciom i biednym Afolom :)
_________________ Cierpię na Dark Age Light - nie mam siły, nie buduję, ledwo tylko coś kupuję i na razie chowam do szafy. Lego daj pani.
Ostatnio zmieniony przez lugomina 2011-01-06, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
oho, moje klimaty xD kyaaa, nyaaaan i kyuuuuuuu i kawaiiiiiii :)
Moe, moe, kyun! I już pachnie loliconem :D
Co mni urzekło w tym zestawie...tfu...mocu, to fakt, że wygląda jak impuls. Do tego wszystko do siebie świetnie pasuje. Kolorystyka jest dobra i nic nie trzeba zmieniać. To co ma być zielone, niech takie pozostanie. Fajny patent na stery. Podwozie wygląda interesująco.
Mistrzowskie xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum