Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Wpisy: 5090 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-04-10, 12:01 [MOC] Mój pierwszy Monorail
Ot, taka prosta Monorailowa pętelka z dwiema minimalistycznymi stacjami. MOC banalny, ale radość ze spełnienia marzenia z dzieciństwa bezcenna. Niestety, uparłem się do Monoraila wpakować zasilanie i odbiornik PF, przez co jest wprawdzie zdalnie sterowany, ale prawie cały przedni wagon zajmuje elektryka. W przyszłości zamierzam zdradzić Technica z Monorailem jeszcze nie raz, jak się dorobię zwrotnic i monoswitchy, to dopiero zacznie się zabawa.
Sariel ... wybacz, ale estetycznie, to on Ci delikatnie to określając, nie wyszedł.
Weźże zrób go w jakichś normalnych kolorach i troszkę pokombinuj. Żeby za daleko nie szukać, moskiewski monorail:
Brrr ... ale miło, że wkraczasz w ciekawą tematykę :)
Zacznę od pozytywów, witam w najlepszym dziale na forum ;)
A teraz meritum. Jest tak paskudny, że znika cała magia monorailu. Czarny, nudny, obrzydliwy kształt. Czekam na "Twój drugi monorail", który będzie wyglądał jak należy :P
Natomiast patrze na to zdjęcie i tak sobie myślę czy nie można poszerzyć całego składu o 2 study i obudować tor po którym porusza się pociąg tak jak na zdjęciu 'rh' bo ten wyglada toche 'chudo'
_________________ Na warsztacie:
- Krone Big X 770 - 45%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum