Wysłany: 2011-05-14, 00:18
Wy się śmiejecie a ja dzisiaj (przepraszam już 1 rano także wczoraj) pisałem maturę z geografii i mało tego miałem 13 miejsce na sali... To był ewidentny znak losu...
_________________ Nie lubią słowa singiel, uważają je za zbyt wyszukane jak na ich miarę. Wolą swojskie kawaler. Kawalerowie do wzięcia.
I gdzie jest łysy facet z guzikiem w spodniach dresowych?
Ten przesądny gość mógł kota czymś najechać tak, żeby nie przebiegł mu drogi, tylko zatrzymał się gdzieś w połowie dystansu.
Dzisiaj (wczoraj) w szkole kilka osób faktycznie mogło narzekać na pewnego rodzaju niefart. Komuś skonfiskowali zeszyt, z którego inna osoba "konsultowała" zadanie domowe. Pierwszy raz w tym roku nauczycielka od geografii sprawdziła kto nie ma, a kto znalazł się wśród 2/33 klasy, które posiadało atlas i mogło się nim podzielić maksymalnie z dwoma osobami. Część klasy dostała też wyniki sprawdzianu fizycznego (choć to już nie kwestia szczęścia, tylko umiejętności), gdzie średnia wyników wyniosła około 1 punkta na 10. No i cała klasa otrzymała "propozycję nie do odrzucenia", żeby w poniedziałki po lekcjach do końca roku zrobić dwie ponadplanowe biologie. Prawda, że młodzież ma dzisiaj poważne problemy? A na Ale Kino był "Dzień Sądu".
_________________ Nobody expects The Spanish Inquisition!
Ostatnio zmieniony przez Dart Grellenort 2011-05-14, 00:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum