Pan Wiesiek to ten, co stoi tyłem do nas, tak wynika z opisu. Co nie zmienia faktu, że główka lewitującego gościa jest świetna. Mi jednak najbardziej podobają się guziki w fotelu (czy jak to się tam nazywa) i wspomniany przez Iskrę telewizor. A pomysłu to pogratulować :)
Ja tu widzę wielkie oszustwo w stylu Davida Copperfielda :P a serio - super pomysł i wykonanie, od razu widać, o co chodzi. Wspomniany już wyraz twarzy Mistrza bezcenny. I tylko szkoda, że szczęki Wieśka na podłodze nie widać... ;)
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Wysłany: 2011-06-16, 15:38
Widzę, że wątpliwości co do imion zostały wyjaśnione zanim się o nich dowiedziałem. Przy okazji zauważyłem, że nie zrobiłem panu Wieśkowi żadnego zdjęcia od przodu, ale w sumie nie ma w nim nic szczególnego jak chodzi o wygląd. Pojawiło się też pytanie o imię Mistrza - niech więc zostanie "Mistrz".
EDIT 2013: Według ostatnich doniesień, Mistrz także posługuje się czasami imieniem Wiesiek. Możliwe że wymyślił je sobie sam, pozazdrościwszy tak wspaniałego imienia sąsiadowi. :)
Ostatnio zmieniony przez Toltomeja 2013-03-18, 16:36, w całości zmieniany 1 raz
Ja Wam mówię... Ten sąsiadek to jakiś sekciarz jest! Lepiej się trzymać od takich z daleka! ^^'
Wysłany: 2011-06-18, 06:46
Fajna scenka. To czarne, co lewituje, to kibelek czy fotel? ;) Bo wygląda mi bardziej na pierwsze niż drugie, tylko skąd toaleta w pokoju, i to jeszcze czarna?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum