ale teraz, po przeczytaniu recenzji i przede wszystkim zobaczeniu kilku "screenow" stron - po prostu zamówiłem z Amazona.
Teraz tylko czekam na dostawę :)
Wielkie Dzięki, Sariel, za tak pożyteczną pozycje!!!
Szkoda tylko, że nie ma tam projektów Twoich maszyn, ale wtedy książka ważyłaby chyba z kilka kilo...
I ja się wypowiem. Przeczytałem książkę od deski do deski i jest to pasjonująca lektura. Czyta się, ba smakuje wręcz, jakby napisał to sam Proust. Dałem koledze z Instytutu Literatury Pięknej Polskiej Akademii Nauk i czytał całą noc. Był zachwycony.
Powiedz po prostu, że się cieszysz, że jesteś wymieniony we wstępie :P
Wysłany: 2012-11-21, 18:27
Książka pokratkowana staje się mniej czytelna ;p
Poczekam w takim razie na EMPiK, ostatnio lubią wyprzedawać wszystko co papierowe, może sarielowe dzieło też się załapie na jakieś "3 za 2 w dziale ezoteryka" albo się kupi z kuponem na 20% zniżki :D
Wiek: 38 Dołączył: 28 Mar 2007 Wpisy: 5228 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-21, 19:38
Miło mi, ale zejdźmy na ziemię. Ona w Empiku będzie pewnie tylko na zamówienie i nie trafi nawet na półki, a spotkania autorskie to prędzej z panią Grycan :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum