Wiek: 34 Dołączył: 18 Kwi 2011 Wpisy: 5646 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-02-22, 13:47 Jan Beyer Minifigure
Recenzja: Jan Beyer Minifigure
Chciałbym Wam zaprezentować minifiga będącego jednocześnie oryginalną formą wizytówki Jana Beyera, Community Operations Managera w naszej ulubionej firmie. Takimi minifigami obdarował nas Jan podczas niedawnej warszawskiej integracji. Tutaj znajdziecie bloga Jana i jego współpracowników.
klasyczną, uśmiechniętą główkę, w wersji bez dziury w studzie, występującą w 20 zestawach,
męskie włosy w kolorze reddish brown, występujące w 113 zestawach.
Oraz jeden absolutny unikat, którego nie zna ani BrickLink, ani Peeron, tors z danymi kontaktowymi Jana:
Dwa słowa o (?) zestawie
W zasadzie ciężko to nazwać zestawem, należy raczej potraktować jako ciekawostkę czy gadżet. Dla kolekcjonerów minifigów może to być bardzo ciekawa i wartościowa zdobycz, szczególnie, że dostępność na rynku wtórnym jest zerowa i jedynym źródłem tych figurek wydaje się być Jan. Pomysł na taką wizytówkę wydaje mi się znakomity i idealnie pasuje do pracy jaką Jan wykonuje.
Podziękowania dla Sariela za retusz zdjęć oraz dla Jana za zgodę na wrzucenie na BSa jego danych kontaktowych.
Galeria, w której nie ma nic więcej niż powyższe kilka zdjęć.
_________________ ...na mieście już ćwierkają wróble... 🐦🐦🐦
nisiia napisał/a:
SMAŻ SIĘ W PIEKLE ZA TE POSPINANE PLEJTY!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez 3dom 2013-06-19, 06:47, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2012 Wpisy: 289 Skąd: Wyszków/Warszawa
Wysłany: 2013-02-22, 14:30
Świetny gadżet.
Skoro pracownicy LEGO mają takie spersonalizowane figurki zamiast tradycyjnych wizytówek, to muszą pewnie zabierać ze sobą całe woreczki z figurkami na spotkania biznesowe:)
_________________ My sets
Kolekcjonować czy budować... a może jedno i drugie...?
Wysłany: 2013-02-22, 14:35
Ja mam tylko 1 minifiga, nie wiem czy inni brali więcej.
bonczyk85 napisał/a:
Skoro pracownicy LEGO mają takie spersonalizowane figurki zamiast tradycyjnych wizytówek
Spytałem Jana, "zwykłe" wizytówki też ma ;)
nisiia napisał/a:
SMAŻ SIĘ W PIEKLE ZA TE POSPINANE PLEJTY!!!!!!!!
Jetboy [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-22, 14:40
Nosi ze sobia cały worek :) Fajnie że są tak przygotowane że mają wyciągniętą prawą rękę na cześć kiedy je rozdaje.
Ostatnio zmieniony przez Jetboy 2013-02-22, 14:41, w całości zmieniany 1 raz
Hezar
Wiek: 39 Dołączył: 29 Sie 2016 Wpisy: 933 Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2013-02-22, 15:45
Figurka na pewno unikatowa, ale nie to jest tu najważniejsze, tylko sam pomysł - chyba lepszej wizytówki dla pracownika "TLG" nikt nie mógł wymyślić ;^)
Jetboy [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-22, 16:00
Hezar napisał/a:
Figurka na pewno unikatowa, ale nie to jest tu najważniejsze, tylko sam pomysł - chyba lepszej wizytówki dla pracownika "TLG" nikt nie mógł wymyślić ;^)
Mógł. Kostka Ev3 z interaktywna prezentacją. Biorę każdą ilość :)
Wysłany: 2013-02-22, 16:04
Jetboy napisał/a:
Mógł. Kostka Ev3 z interaktywna prezentacją. Biorę każdą ilość :)
Nie zgodzę się. Wydaje mi się, że Hezarowi chodziło o coś najbardziej charakterystycznego dla TLG a nie tego, co Ciebie najbardziej podnieca w aktualnym/nadchodzącym portfolio.
Eeeee tam. A np popiersie? Realnych rozmiarów? Nie wiem ile na to klocków by poszło, z 2 tysiące?
Oooo!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum