Trzymając się dalej klimatów zamkowych tworzyłem sobie z pół roku takie oto dziełko.
Na bagnach, pośród prastarych ruin mieszka stary szaman orkowego plemienia "Kamiennych Pięści". Od lat służą radą i pomocą swojemu plemieniu. W tej właśnie chwili nawiedziło go dwóch orków, którym potrzebna jest porada przed wyprawą.
Jego domem jest olbrzymi pień drzewa...
...któremu można ściągnąć gałęzio-dach...
...oraz boczną ścianę z oknem...
...żeby zobaczyć co jest w środku.
W środku zaś wiele sprzętów potrzebnych szamanowi.
Niestety niektóre zdjęcia są różnej jakości i robione w rożnym czasie, gdyż krucho u mnie z aparatem.
Wysłany: 2013-07-22, 19:23
Nic tylko omijać szerokim łukiem :-) Początkowo myślałem, że to święte drzewo z Gry o Tron, a tu niespodzianka i Orkowie w trakcie ich odrażających obrzędów.
_________________ Dzieńdobry. Czesio lóbi może i fajoskie statki.
Ciekawy koncept siedziby w drzewie, bardzo trafiony. A ten ukryty z boczku nad wodą Jożin z Bażin to jakoś powiązany z szamanem jest, jakiś pupilek, zwierzątko domowe? ;)
Deckard Cain napisał/a:
Szaman jako samotnik musi sobie jakoś radzić ;)
Jemu też się coś od życia należy, taka odrobina luksusu. ;)
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Wysłany: 2013-07-24, 09:13
Bardzo ciekawie się przedstawia, ładne korzenie. Do tego ładna snotowa woda i wnętrze. Świetne siedzonko wykończone skórą!
Ale skały... Wybacz, ale są straszne. Zainwestuj w szare skosy, serki... Przecież wiem że umiesz, pozostaje mieć z czego!
Dla mnie wyglądają jak ruiny kamiennych budowli, więc chyba wszystko w porządku. Nie wiem, skąd wziął się Toltomei pomysł, że to skały, ale parę serków tu i ówdzie rzeczywiście wcale by nie zaszkodziło.
Czy nie powinno być jednak mniej zieleni a więcej np. piasku i ogólnie "zgnilizny" w otoczeniu na podłożu? Jakieś muchomorki, wszak ogry to plugawe stworzenia :)
_________________ Żaden klocek LEGO nie ucierpiał przy tworzeniu tego MOCa.
Ja też tam po bokach widziałem raczej jakieś resztki ruin, szczególnie łuki mi to sugerowały. Chyba Tolto za dużo terenu a za mało ruin ostatnio budowałeś, że tylko skały Ci w głowie.;P
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Wysłany: 2013-07-25, 09:48
Deckard Cain napisał/a:
Tutaj kolego żeś mnie zaskoczył bo to w miały być ruin a nie skały, skoro jednak ruin nie przypominają to coś będę musiał poprawić.
Ups... Sorki.
Jakoś za bardzo zróżnicowane kształty tam widać, więc dla mnie było jak skały. Tylko te łuki mnie intrygowały... Nie wiem, może parę kawałków zachowanego muru albo zarys fundamentów by pomógł na moją figlarną percepcję. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum