Bo miecz tylko symbolicznie unosi się o cal nad ramieniem, ale go nie dotyka :-)
I właśnie tym jestem zawiedziony; gdyby ramię leżało na posadzce, a pasowany miał odpowiednio przerażoną minę, scenka nabrałaby zupełnie nowego smaku!
A tak poważnie - całkiem przyjemna budowla, choć na pierwszy rzut oka budynek (ruinka?) niezbyt kojarzący się z Gwiezdnymi Wojnami; castlowy bardziej. Gdyby te miecze świetlne zamienić na zwykłe.... Ale i tak fajnie.
_________________ Pozdrawiam,
dmac
Wysłany: 2013-08-17, 22:57
Widziałem to na eurobricksach, nie myślałem że to kogoś z nas, aż do teraz. Bardzo przyjemna praca, świetne ruiny!
dmac napisał/a:
A tak poważnie - całkiem przyjemna budowla, choć na pierwszy rzut oka budynek (ruinka?) niezbyt kojarzący się z Gwiezdnymi Wojnami; castlowy bardziej. Gdyby te miecze świetlne zamienić na zwykłe.... Ale i tak fajnie.
Czy ja wiem, dla mnie jak najbardziej pasuje, kojarzy mi się z Yavin IV.
_________________ Nic lepszego niż LEGO mój kolego
Pozdrawiam:
Paweł
Świetna scenka. Co do samego pasowania to wszystko wygląda na jak najbardziej wierne kanonowi. W którymś odcinku Clone Wars była scena pasowania Anakina i polegało to na tym, że bodajże Yoda obciął Skywalkerowi padawański warkoczyk mieczem świetlnym.
Amal [Usunięty]
Wysłany: 2013-08-23, 13:33
Hmmm... marsjanin z mieczem świetlnym... dobre ! mocne !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum