Forum LUGPOL Strona Główna Forum LUGPOL
www.lugpol.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
8479 Barcode Multi-Set
Autor Wiadomość
szubi81 
Miejski kolekcjoner


Wiek: 39
Dołączył: 01 Sie 2011
Wpisy: 115
Skąd: Reda
Wysłany: 2011-08-12, 19:35   

Witam
jak sprawdzić działanie pilota?
po włożeniu baterii działa ale nie wiem jak sprawdzić wszystkie jego funkcje?
Mam ww zestaw ale na pierwszy rzut oka jest znacznie niekompletny i chyba będę go na części sprzedawał.
felgi popękane :( niestety
_________________
https://www.facebook.com/TomaszSzubiModrzejewski/
 
 
 
jaymzwlkp 


Wiek: 39
Dołączył: 11 Mar 2010
Wpisy: 35
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-12, 20:30   

szubi81 napisał/a:
jak sprawdzić działanie pilota?


Ja wydrukowałem kartę kodów na zwykłym papierze. Pilot na nie działa- wszystkie odgłosy, prędkości i kierunki są ok. Chyba nie ma innego sposobu.
_________________
:-)
Ostatnio zmieniony przez jaymzwlkp 2011-08-12, 20:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Piotrek124 

Wiek: 36
Dołączył: 14 Gru 2011
Wpisy: 6
Skąd: Opole
Wysłany: 2012-01-09, 12:59   

Czy ktoś mógłby wstawić link z tą kartą kodów do wydrukowania, ładnie proszę ;)
 
 
 
 
3dom 
Adminus Emeritus


Wiek: 33
Dołączył: 18 Kwi 2011
Wpisy: 5645
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-09, 13:19   

Adriel ma w galerii dość duże zdjęcia, może się nadadzą?
_________________
...na mieście już ćwierkają wróble... 🐦🐦🐦
nisiia napisał/a:
SMAŻ SIĘ W PIEKLE ZA TE POSPINANE PLEJTY!!!!!!!!
 
 
 
Sariel 
VIP
p.o. majstra


Wiek: 37
Dołączył: 28 Mar 2007
Wpisy: 5104
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-09, 13:28   

http://bricks.argz.com/ins/8479-1/221
http://bricks.argz.com/ins/8479-1/222
_________________
Kalkulator przełożeń | Generator miniaturek z BSa/Majhosta
 
 
 
Piotrek124 

Wiek: 36
Dołączył: 14 Gru 2011
Wpisy: 6
Skąd: Opole
Wysłany: 2012-01-09, 13:44   

Dzięki wielkie :)

Mam ten zestaw już jakiś czas i muszę stwierdzić dwie wady.
praktycznie brak możliwości skrętu kołami na dywanie, a druga (nie wiem czy fabryczna) jak przełączę na podnoszenie paki, to zaprogramowany cykl powtarza się bez końca nie tak jak w przypadku szczypiec, raz i koniec.
Czy mogli byście mi powiedzieć czy też tak macie?
Inna sprawa że muszę wymienić przewody bo się wykruszyła izolacja i byłem zmuszony nieco je skrócić. :/
Poza tym zestaw jest naprawdę imponujący, no i w końcu stałem się posiadaczem sensownej wielkości kół. :)
Ostatnio zmieniony przez Piotrek124 2012-01-26, 18:40, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
 
 
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich wpisów
Nie możesz usuwać swoich wpisów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo  
Strona wygenerowana w 0,079 sekundy. Zapytań do SQL: 9