flickr
Nowe zdjęcia:

Dzięki boogie za pomoc ze zdjęciami :)
Moderator: Mod Team
Mało tego; to jest świetny pomysł na wspólny projekt wystawowy - tak jak w tym roku powstaje "Zamach w Sarajewie", tak na kolejnej imprezie (jeśli się takowa odbędzie), można by odtworzyć "urokliwy" zakątek Gotham City. Może nie z ostatnich filmów, ale z tego z 1989 roku, z Michaelem Keatonem w roli głównej. Tam dekoracje były wyjątkowo przemyślane - jak Twój model. I ten klimat, klimat...Ciamek pisze:Bardzo, bardzo klimatyczny budynek.
Albo Animated Series, tylko tam króluje art deco. To byłby czad.dmac pisze:ale z tego z 1989 roku, z Michaelem Keatonem w roli głównej
Czemu nie pasują? Bez nich byłoby pusto :) Całego czarnego gacka bym nie chciał, wolałbym temu wymienić ciemnoniebieskie elementy na czarne, ale nie mam tych skrzydeł. Cały czarny Gacek jest dla mnie fe :)Durzy pisze:Tylko jeśli dobrze rozpoznaję figurki to Nightwing i Robin jednocześnie jakoś mi nie pasują, a czarny Batman lepiej pasowałby do mrocznego klimatu.
Ta praca zrujnowała nasze/moje zasoby dbg...Dart Grellenort pisze:Narzekałeś, że moje Necropolis takie jasno szare, ale propozycję sponsoringu ciemnej szarości zbyłeś milczeniem. A widać, że Cię było stać! ;P
Nie, ale w przyszłości chciałbym zbudować konkretny kadr z komiksu, albo okładkę.Ciamek pisze:Czy to jest konkretna scena? Z jakiegoś ostatniego filmu?
Trochę to jeszcze postoi to będzie okazja żeby o tym pomyśleć.Legofan pisze:Tylko barierka na górze mi się nie podoba, powinna być kamienna, a nie takie wątłe barachło na górze takiego budynku :P.
Bo Robin i Nightwing to ta sama osoba? Wprawdzie był Robin 2 po przemianie Robina 1 w Nightwinga, ale on stał się zły. Miejsce mógłby wypełnić Jocker, ewentualnie Batgirl. Zresztą do ciemnego Gotham gang Batmana nie pasuje. Batman, ewentualnie jego pomocnik, sami kontra całe zło - to dodaje mroku, a nie bat-drużyna bat-pierścienia niczym w Barmanie i Robinie.Scrat pisze:Czemu nie pasują? Bez nich byłoby pusto :)
Cały nie, ale z czarną peleryną, majtasami i maską jak najbardziej.Scrat pisze:Cały czarny Gacek jest dla mnie fe :)