Czas wreszcie pokazać jakiegoś MOCa. Dzisiaj pokażę coś co miało wyglądać jak Dodge Challenger, a dokładniej zainspirowane zostało grą Driver: San Francisco.
Autko zacząłem męczyć ponad rok temu, ale przez większą część czasu leżało i gniło. Dopiero kilka miesięcy temu wróciłem do tematu.
Postanowiłem umieścić je w jakieś dynamicznej pozie, najlepiej w trakcie jakiegoś pościgu. Starałem się jak mogłem, ale wyszło to średnio. Zwłaszcza na zdjęciach nie udało mi się wystarczająco uchwycić tego dynamizmu.
Pobawiłem się za to światłami na komputerze. Tak czy inaczej zapraszam do pooglądania : o)
Wiek: 33 Dołączył: 18 Kwi 2011 Wpisy: 5646 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-22, 23:17
Autko bardzo fajne, super wyglada na zdjeciu w przechyle biorac zakret. Da się poznac co to mialo byc. Scenka z rozjechaniem smietnikow znakomitna, bije z niej dynamizmem. Fajne blachy :)
_________________ ...na mieście już ćwierkają wróble... 🐦🐦🐦
nisiia napisał/a:
SMAŻ SIĘ W PIEKLE ZA TE POSPINANE PLEJTY!!!!!!!!
Jetboy [Usunięty]
Wysłany: 2014-06-23, 07:52
Miniaturki wyglądają jak zdjęcia prawdziwego samochodu! Na zbliżeniach widać jednak że to klocki :) Ale zbliżasz się do poziomu Karwika! Fajnie że jest cała scenka do tego.
Wysłany: 2014-06-23, 07:57
Super, auto bomba i podobne do Dodge'a! Ale jak w przypadku Karvika warto byłoby nieco podnieść wzrost ludzików, wyglądają jak dzieciaczki przy dorosłym aucie :-)
_________________ Dzieńdobry. Czesio lóbi może i fajoskie statki.
Wiek: 36 Dołączył: 16 Mar 2014 Wpisy: 2250 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-23, 08:39
Powinni się wstydzić ci z lego co ostatnio pokazali jakąś pokraczną wersję mini mini morrisa, która jest do niczego niepodobna. Bo jednak da się uzyskać świetne podobieństwo do samochodu nawet w takiej skali. :)
Ludziki są dziwaczne i nic się na to nie poradzi, że wyglądają jak dzieciaki. Lego tak ma. :)
Ostatnio zmieniony przez Jellyeater 2014-06-23, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum