Coś w tym podobieństwie jest. Ale brakuje kluczowego elementu czyli 'nosa' właśnie. ;)
Czyli powiadasz, że Bronisław to meloman, który muzyki słucha tylko na gramofonach pewnej znanej marki? ;P
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Wiek: 40 Dołączył: 08 Sie 2004 Wpisy: 1098 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-07-10, 13:43
Karol napisał/a:
Gdybym nie był Modem to bym wrzucił do ignorowanych żeby nie kuło w oczy :D Do MOCa nic nie mam, znaczy ciekawa rzecz :)
Masz rację, w tym temacie mogą się dziać różne rzeczy, lepiej mieć na to oko :)
bacon napisał/a:
To techniksowa dziewczyna? Bo ma ładnie talię zarysowaną...
No ma. Generalnie budowałem go dobry miesiąc. Przez pierwsze 30 dni, 23 godziny i 45 minut pracowałem na głową, która w formie pozczepianych resztek z budowy jakiegoś podwozia leżała na biurku i zbierała kurz. Potem przez dobre 15 minut dobudowałem całą resztę. Ale nie miałem czasu się zastanowić, czy to on, czy ona. Bronisław to raczej on :)
Innos napisał/a:
Coś w tym podobieństwie jest. Ale brakuje kluczowego elementu czyli 'nosa' właśnie. ;)
Jezus Maria, Lucas zgapił mojego techniksowego Bronisława! (Bo to ze starych warsów, prawda?)
nisiia napisał/a:
Rozumiem :) Mój Tata miał tak na imię, stąd moje pytanie ;)
O widzisz, gdybym to wiedział wcześniej, to bym dorobił kontekst i podtekst. Ale nie widziałem, więc przykro mi :(
_________________ Maciej
-----
Na warsztacie kolejowo, ale jeszcze nie wiem co... pewnie kawałek bocznicy kolejowej, na ten cały bałagan.
Ostatnio zmieniony przez Maciej Drwięga 2014-07-10, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 40 Dołączył: 08 Sie 2004 Wpisy: 1098 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-07-10, 13:48
nisiia napisał/a:
Maciej Drwięga napisał/a:
(Bo to ze starych warsów, prawda?)
Z tych nowych, ale jeszcze nie Disneyowych.
Aaa. OK, wczytałem :)
Jetboy napisał/a:
Czy on stoi o własnych siłach?
Oczywiście - przecież to moja konstrukcja, nie robię fejków :)
Całość trzyma się na czarnych pinach, ma ruchomy kark, kręgosłup się zgina, uginają się stawy w mackach i nogach, więc da się go zbalansować, żeby stał sam i to dość stabilnie :)
_________________ Maciej
-----
Na warsztacie kolejowo, ale jeszcze nie wiem co... pewnie kawałek bocznicy kolejowej, na ten cały bałagan.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum