Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1355 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-08-21, 21:22 [MOC] MINI Tatra 815 6x6
Konkurs na Trialówki spodobał mi się tak bardzo, że jednej mi było mało. Nawet w 2 wersjach. Skończyłem jedną to zaraz zacząłem myśleć nad kolejną.
Padło na Tatrę bo wymyśliłem sobie do niej zwieszenie. Potem zacząłem przeglądać Tatry na Forum. Padło na Jacę i czerwoną Tatrę 6x6.
Tatra jak to Tatra jest niesymetryczna; koła z jednej strony są bardziej wysunięte do przodu niz z drugiej:
Górkę, którą robiłem dla Autocara musiałem podwyższyć, żeby było lepiej widać pracę zawieszkenia:
Jeszcze taka edzia na koniec, bo zapomniałem podlinkować Jacowej Tatry
Wcale nie dziwi mnie, że musiałeś zwiększyć przeszkody:P
Model bardzo mi się podoba, zawiecha genialna choć do takiego terenu przydałoby się założyć coś grubszego niż sliki.
(tak jak pisałem na pw, też ją buduję, na razie w ldd, jak uda się ukończyć zaprezentuję, teraz, jak mam porównanie -to koniecznie muszę skorzystać z tego patentu na zawieszenie!)
Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1355 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-08-22, 07:30
Sliki są bo te opony terenowe, które mam np w Autocarze nie pasowałyby skalą (na oko). A na mniejsze opony z terenowym bieżnikiem musiałbym dać felgi z mniejszymi otworami i wymyślić inny patent na zwieszkę:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum