Pomysł z laptopem wyszedł genialnie! Na zdjęciach to wygląda jak mleczne szyby, niczym z jakiegoś prawdziwego biura. Gdybyś nie napisał to bym nie wpadł, że to LCD.
Chodzi o film "Oni żyją".
Filmu nie widziałem, więc trudno mi powiedzieć coś o pracy w tym kontekście. Zastosowanie ekranu faktycznie interesujące, efekt na pewno lepszy niż przy wydruku.
_________________ Hey! you're banjaxed!
Hey! you're screwed!
And death is coming for you!
Ostatnio zmieniony przez CamelXP 2014-11-10, 08:00, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 08 Lis 2013 Wpisy: 3432 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-11-13, 15:41
Ciamek napisał/a:
Sklep trudno zbudować : o/
Ale wyśmienicie Ci się udało :)
Mam tylko uwagę do głowy tej kobiety w niebieskim. Ona jest chyba zbyt mocno skręcona. Zastanawiałem się nawet czy to nie specjalnie i czy to nie jakiś nieumarły, który po prostu ubrał się "tył naprzód" (choć przeczy temu układ rąk).
Mam tylko uwagę do głowy tej kobiety w niebieskim. Ona jest chyba zbyt mocno skręcona.
Bo tak na siłę chciałem pokazać, że ona wychodzi, zdegustowana zachowaniem głównego bohatera. Czyli ciało idzie poza kadr, a głowa patrzy na Roddy'ego.
No i w efekcie na pierwszym zdjęciu w ogóle nie widać jej twarzy : o)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum