Wysłany: 2015-02-13, 13:02 [MOC] Centrum Biznesu LSC
Tak jak obiecałem - kolejne podejście do mikroskali. Jeśli bym musiał zdecydować, to chyba nawet lepsze od poprzedniego (nie wiem co Wy na ten temat sądzicie).
W przeciwieństwie do poprzedniej pracy, tutaj jest po bożemu - klocek na klocku.
Aha, uprzedzając pytanie - skrót nic nie znaczy. Po prostu wyglądał fajnie. Ale jak macie jakiś pomysł co może znaczyć, walcie śmiało.
PS: Tak na szybko: Lunch Smakował Czesławowi? Leśne Schadzki Chemików? Le Stesse Cose?
Wiek: 41 Dołączył: 25 Wrz 2013 Wpisy: 1262 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-02-13, 14:37
Leśne Schadzki Chomików - bezsprzecznie.
Bardziej mi pasuje niż poprzednie. Podoba mi się bryła budynku :) Tylko te niebieskie plate'y w podłożu dziwnie wyglądają.
Wysłany: 2015-02-13, 15:51
Rewelacja, bardzo biurowo wygląda - sam w podobnych bywam :)
Całość rewelacyjna, jedyne co to niebieskich elementów parkingu nie rozumiem. A wspomniany wyżej brak podłoża w łączniku dodaje uroku i nowoczesności.
_________________ Ride the wind, take on your destiny
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger! - Samael
Wiek: 47 Dołączył: 07 Kwi 2007 Wpisy: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-02-13, 19:09
Wygląda na centrum sportu. Jeszcze odkryty basen bym dorzucił obok hali. A w budynku 'L' wymieniłbym wtedy okna na trans-clr albo trans-blk, żeby się odróżniały od hali. Wtedy nie sposób będzie nie skojarzyć że tam jest basen.
_________________ -He's much too bright for that.
-Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.
-He doesn't speak good English.
Fajowski. Autka by się przydały,szczególnie w okolicy zjazdu na parking podziemny. A te "światełka" porozrzucane tu i ówdzie to mogą też być świetliki parkingu. Naprawdę ładne to wszystko. Może jedynie troszkę zbyt "poukładane", grzeczne, akuratne.. .. To jednak trudno nazwać minusem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum