Dopadła mnie chyba jakaś niemoc w budowaniu, ale jednak coś tam zbudowałem po długim czasie. Ot Hot Rod, który miał być prosty i zabawowy, bez żadnego Power Functions. Hot Rod ma skrętne koła, działającą atrapę silnika, składany dach oraz otwierane drzwi, bagażnik i maskę
Chociaż wydaje mi się, że z Hot Roda ma atrapę chłodnicy i lampy to w większej części przypomina starego forda Pick-Up'a.
Wygląda całkiem fajnie, ale po złożeniu dachu czar pryska :)
Też się ostatnio zastanawiałem co z holownikiem bo na BS-ie zdjęcia wiszą chyba już od jakiegoś czasu.
Tak, to prawda, że zdjęcia holownika wiszą dłuższy czas, ale będą/są nowe na BS wraz z Hot Rodem, choć BS coś szwankuje. Kiedyś bywało lepiej, a teraz co chwila się zawiesza. Może Hot Rod to zła nazwa do tego auta, może lepszy były pick-up ;) Po dobudowaniu HR, musiałem troszkę przebudować holownik
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Ostatnio zmieniony przez legosamigos 2015-07-13, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum