Przedstawiam dziś prace mojej rodziny (dwóch braci i Żony) która ostatnie sobotnie popołudnie spędziła przy klockach. Jako że takie popołudnia jak to zdarzają się bardzo rzadko to tym bardzie cieszę się że spędziliśmy ten czas dzień przy Lego, tworząc to co podpowiada wyobraźnia.
Prace tego przyjemnego popołudnia powstały trzy - kolejno:
Karol (lat 10) - "Bambusowa chatka na wodzie"
Miłosz (lat 16) - "Wieża Barbarzyńców"
Natalia (Żona) - "Meksykańska hacjenda"
Moja praca również miała się pojawić w tym temacie - niestety nie zdążyłem jej skończyć i będzie miała poświęcony osobny wpis jak już dotrę do końca budowy.
Bardzo fajne. BTW jest na forum dział "Mały budowniczy" dedykowanym pracom naszych dzieci. Żeby go widzieć, musisz być członkiem odpowiedniej grupy. Poproś któregoś z modów, żeby Cię tam dodał.
_________________ Hey! you're banjaxed!
Hey! you're screwed!
And death is coming for you!
Wysłany: 2016-02-16, 17:44
Wiadomo, że praca Żony jest bardzo ładna, podoba mi się koło od wozu i ścieżki z drewnianych bali, drugi jest bambusowy domek, który jest bardzo dopracowany jak na wiek budującego, natomiast, z pełnym szacunkiem, uważam, że wieża mogłaby być lepiej wykonana:)
Hacjenda świetna, brakuje tylko wnętrza i jakichś minifigów, żeby tchnąć w nią życie. Chatka z bambusa też bardzo ładna i faktycznie klimatem wpasowuje sie w styl Minecrafta. Wieża Barbarzyńców jest dość... ciekawa, niby taki trochę bałagan, a efekt całkiem niezły. Szkoda tylko, że nie jest w skali minifig.
Chociaż faktycznie kilka minifigów bardziej by je ożywiło. Kreatywna familia spider ;-)
_________________ I didn't ask to be super, and I'm no hero. But when you find out your worst enemy is after your best girl, the time has come to be a f***ing superhero.
Ostatnio zmieniony przez Endrju_88 2016-02-18, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum