Wysłany: 2016-12-10, 16:01 [MOC] Husky popiersie
Hej!
Taki szybki moc'yk tym razem. Popiersie psa Husky dla mojej siostry, która uwielbia tę rasę psów. Mam nadzieję że choć trochę przypomina tego piknego pieseła.
Tylko cii bo to pod choinkę prezent :d
Pozdrawiam!
_________________ Dzień bez LEGO to stracony dzień ;P
DeszczyK
Wiek: 28 Dołączył: 21 Maj 2012 Wpisy: 384 Skąd: Wrocław/Zduny
Wysłany: 2016-12-10, 16:17
Przed chwilą widziałem na flickerze w grupie Polish LEGO i szybko sprawdzałem kto takiego fajnego piesa wstawił. I łał, łał, łał. Dodam jeszcze, że nie mam nic przeciwko żeby więcej było od Ciebie takich szybkich mocyków.
Wysłany: 2016-12-10, 20:52
Jetboy napisał/a:
Świetne! A gdzie reszta psa?
Nie ma, bo to popiersie! Może w przyszłości, jak wena/potrzeba pozwoli! :P Jedna i druga marudna :d
Mateusz92 napisał/a:
Przed chwilą widziałem na flickerze w grupie Polish LEGO i szybko sprawdzałem kto takiego fajnego piesa wstawił. I łał, łał, łał. Dodam jeszcze, że nie mam nic przeciwko żeby więcej było od Ciebie takich szybkich mocyków.
Postaram się częściej coś wrzucać, ale niczego nie obiecuje.
DonBolano napisał/a:
Fajny piecho. Są też zimne niebieskie oczyska!
Jęzorka nie dałoby się tam gdzieś doczepić? ;)
Myślałem o tym jęzorze, ale tak wygląda bardziej dostojnie! : D
_________________ Dzień bez LEGO to stracony dzień ;P
DeszczyK
Fajny piesio, szkoda tylko, że sama głowa :) Sąsiedzi mieli kiedyś Husky`ego, który miał jedno ciemne oko, drugie białe, co zdarza się przy tej rasie, a przechodnie mówili, że pierwszy raz widzą psa ze szklanym okiem :D A jakich rozmiarów w centymetrach jest ten MOCyk? A może zbudowałbyś głowę cocker spaniela wraz z instrukcją, co?
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Ostatnio zmieniony przez legosamigos 2016-12-11, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum