Wiek: 38 Dołączył: 28 Mar 2007 Wpisy: 5197 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-12-23, 09:44 [MOC] Sanie Chomikołaja z napędem reniferowym
Panowie, chciałem życzyć wszystkim Wesołych Świąt i trochę rozbawić czymś nietypowym :) a że nie bardzo mam czas na tradycyjny opis, to wrzucam fotę i video a resztę dopiszę za parę dni jak się ogarnę.
Wszystkiego naj naj!
PS. Za napęd sań odpowiadają 2 PF L, za skręt jedno Servo. Całość przykryta szmatą, bo szmata przepuszcza sygnał IR więc można schować pod nią odbiornik, plus chomiku się dupka nie wkręci w zębatki. Sanie mają kółeczka na płozach bo tarcie - zresztą w ogóle nie chciały ruszyć dopóki renifery nie dostały ogumienia :)
Renifery wyglądają jak reniferowe cyborgi, do tego jeszcze ta ciężka muzyka, choć w klimacie świątecznym :) ale dziękuję za tego nietypowego MOCa. Widzę, że masz nową gwiazdę youtubową :) znaczy się chomika. A dla wszystkich forumowiczów oczywiście wesołych Świąt
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
meler
Wysłany: 2016-12-23, 18:09
Fajna rzecz, robi weselej na sercu w te szare zimowe dni. Myślę, że Paniom też się spodoba :) Wesołych Świąt.
MickeyMPL
Wysłany: 2016-12-23, 18:15
Super!! Szkoda, że "Mikołaj" kostiumu nie zaakceptował :) Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów!!! I oby chomiki jutro przemówiły "więcej klocków!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum