Ta torpeda to już trochę przesada, zwłaszcza, że nie ma uśmiechniętej minki -co do karykaturalnego wyrazu twarzy bardzo by pasowało. Poza tym świetne! Nawet figurki niesamowicie ciekawie dobrane. Kapitan wygląda jak.. kapitan, a to przecież 100 Lego!
Można by nad nim popracować, aby bardziej wyglądało jak w wannie, a obok dodać... kaczuszkę kompielową wielkości U-bota. Świetnie wyglądałaby taka scena!
P.S. Jak zobaczyłem w zestawie Scooby Doo klocek, który robi za minę to też mi się skojarzył z miną morską.
Można by nad nim popracować, aby bardziej wyglądało jak w wannie, a obok dodać... kaczuszkę kompielową wielkości U-bota. Świetnie wyglądałaby taka scena!
Ciekawy pomysł... Tylko musiałbym zrobić całego ubocika : o)
Wiek: 28 Dołączył: 21 Maj 2012 Wpisy: 384 Skąd: Wrocław/Zduny
Wysłany: 2016-12-30, 15:23
Jeszcze ja, jeszcze ja.
W sumie wystarczyłoby jakbym napisał: Ciamek w moim ulubionym wydaniu. Niby prosty koncept, niby to tylko Ubot, ale dbałość o szczegóły, przemyślenie wszystkiego, a szczególnie humor bijący z tej pracy dają mega pozytywny wydźwięk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum