Wysłany: 2016-12-31, 18:05 [MOC] Łaskotkowa Sala Tortur
Średniowieczne tortury w klasycznym wydaniu były bardzo niehigieniczne i nieprzyjemne. Z tym zgodzi się chyba każdy. A po całej zabawie, która swoją drogą mogła stać się bardzo monotonna, zostawały krwawe plamy, które ciężko było doczyścić.
Nie mówiąc już o tym, że z truposza ciężko wydusić zeznania.
Stąd pomysł na łaskotkową salę tortur. Któż nie wyjawi swoich najskrytszych sekretów w obliczu piórka, gołej stopy i łagodnego gili-gili?
Taka osoba pojawiła się w lochu po raz pierwszy. Królewski błazen, łaskotany dzień i noc, bawił się wprost doskonale, a zamiast przyznać się do winy, opowiadał coraz to nowe dowcipy. W czasie, gdy piórka katów próbowały się z nim rozprawić, wspólnicy błazna przekupili strażników i uknuli wybuchowy plan...
Wiek: 36 Dołączył: 30 Lis 2014 Wpisy: 1774 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-12-31, 20:40
Ale chyba jak coś eksploduje to ludzie się powinni lekko poruszyć a nie stąć jak gdyby nigdy nic. Chyba że to naturalne że tam ściana się robi siatkowo ognista cały czas.
Ostatnio zmieniony przez Stelario 2016-12-31, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 36 Dołączył: 16 Mar 2014 Wpisy: 2251 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-01-01, 05:42
Też się chciałem czepić wybuchu, który pewnie zabiłby wszystkich w lochu. A oni się gilgają jak gdyby nigdy nic. I też chciałem pochwalić podłogę. Nie zdążyłem.
_________________ Ile by nie było to i tak jest za mało.
Szacunek do klocków, nienawiść do COBI, tak zostałem wychowany.
foto
Wysłany: 2017-01-01, 11:32
A ja się znowu czepię podłoża. Ciekawa technika, lecz tworzy zbyt wyraźny kontrast z obdrapanymi, przgniłymi ścianami lochów. Znacznie bardziej podobają mi się klepiska cel- brudne, niejednolite, a wokół zawsze się znajdzie jakaś nieczystość (delikatnie rzecz ujmując). Ale to tylko drobny szczególik, praca jak zawsze trzyma poziom.
_________________ A szare klocki są najbardziej kolorowe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum