Wysłany: 2017-03-29, 20:28 [MOC] Kraków - Skyline
Na półkach w 2018!
Przepraszam, że nie poczekałem na 1 kwietnia... Praca jest na konkurs Marchitecture, więc wypadało jednak opublikować ją w marcu.
Inspirowane oczywiscie nową serią (podserią?) Architecture.
Poważnie rozważam zgłoszenie tego na Ideas. Nawet jesli nie po to, żeby wygrało, to dla samego zgłoszenia czegos z naszego podwórka. Niedawno widziałem tam jakies Sukiennice, ale absurdalnie duże... Taki zestawik prędzej by się nadał.
...Poważnie rozważam zgłoszenie tego na Ideas. Nawet jesli nie po to, żeby wygrało, to dla samego zgłoszenia czegos z naszego podwórka. Niedawno widziałem tam jakies Sukiennice, ale absurdalnie duże... Taki zestawik prędzej by się nadał...
Proszę trzymać kciuki. :)
Ja bym się nie zastanawiał :) Jeśli nie zgłosisz tej konstrukcji, to nie ma szans na wygranie. Pamiętaj, dopóki jesteś w grze, jesteś zwycięzcą ;) Trzymam kciuki, a kto wie może kiedyś zobaczymy Twój MOC jako seryjny zestaw
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum