Jako że jest to maleństwo, to więcej fotek nie będzie, ale zobaczycie go w Chojnicach :)
_________________ Ride the wind, take on your destiny
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger! - Samael
Wysłany: 2017-05-29, 09:57
Taausz napisał/a:
Ciekawie to mało powiedziane, jak dla mnie mógłby znajdować się na sklepowych półkach.
Dziękuję, dość pozytywnie był odebrany też na FB przez grupę fanów Lego Star Wars :)
Wysłany: 2017-05-30, 05:32
Chciałem zrobić instrukcję w LDD, ale nie jestem zbyt biegły w tym programie (buduję z prawdziwych klocków, a nie wirtualnie) i ni jak nie mogę znaleźć tej części:
Jetboy [Usunięty]
Wysłany: 2017-05-30, 07:17
Kocur napisał/a:
Chciałem zrobić instrukcję w LDD, ale nie jestem zbyt biegły w tym programie (buduję z prawdziwych klocków, a nie wirtualnie) i ni jak nie mogę znaleźć tej części:
Obrazek
Tam jest filtr po nazwie, wpisz legową (nie afolską) nazwę tego klocka.
Acha, jeśli wybrałeś pierwszy tryb, to tam może nie być niektórych klocków, ale ten chyba akurat jest.
Ostatnio zmieniony przez 2017-05-30, 07:19, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2017-06-04, 19:47
Pięknie wyszło! Odwzorowałeś najważniejsze detale i jest naprawdę fantastyczny! Żałuję tylko że Skyhopper nie pojawił się w żadnym Epizodzie Gwiezdnych Wojen.
Wysłany: 2017-06-04, 20:11
Hobbit napisał/a:
Żałuję tylko że Skyhopper nie pojawił się w żadnym Epizodzie Gwiezdnych Wojen.
Jak nie? Bawił się nim Luke na Tatooine, a po edycji Powrotu Jedi z 1994 T-16 widzimy podczas celebracji obalenia Imperium Galaktycznego w Mieście w Chmurach.
_________________ A szare klocki są najbardziej kolorowe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum