Wysłany: 2017-12-13, 16:43 [MOC] Suchy dok
Druga praca na CCC, w kategorii Historic Shipyard.
Powstawała trochę bez pomysłu, przez to pod koniec entuzjazm trochę opadł i nie bardzo wiedziałem czym wypełnić niektóre dziury. Dodatkowo utrudnił sprawę limit wielkosci (2BP) nałożony przez zasady konkursu.
Wysłany: 2017-12-14, 18:59
Praca bardzo dobra, ale mam wrażenie , że nie utrzymuje twojego standardowego wysokiego poziomu. Oglądając ją odczuwam, że już to wszystko u ciebie widziałem, nie wliczając fajnego szkieletu statku.
Wysłany: 2017-12-16, 12:51
Nie miałem pojęcia jaki efekt można osiągnąć za pomocą odwracania klocków o 180 stopni... aż do teraz.
Może Cię zirytuje, ze najbardziej zachwycam się statkiem, a nie resztą, nad którą na pewno więcej pracowałeś, ale wciąż zbieram szczenę z podłogi.
Chyba tylko jedna rzecz mi się nie podoba, a są to równiutko ułożone tile' 2x2, których harmonia psuje cały chaos, jaki starałeś się ukazać. Ale to jest już tradycyjne czepialstwo.
A poza tym- rewelacja.
_________________ A szare klocki są najbardziej kolorowe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum