Wysłany: 2018-01-02, 17:41 [MOC] Wioska faunów
Sylwester odespany, można publikować. Jak co roku przedstawiam ostatnią pracę na CCC - oczywiscie skończoną w ostatniej chwili.
Tym razem MOC nie była inspirowany niczym konkretnym, poza osadzeniem w swiecie faunów, który pojawił się już w mojej pracy w zeszłym roku (i nie tylko mojej, bo budowalismy to na konkurs drużynowy).
Absolutnie nie przemawiają do mnie nogi figów i huski trochę nie pasuje. Natomiast łabędzie wyszły super, podobają mi się również chorągiewki na fontannie. Fajnie wkomponowana tapeta z batmana wygląda jakby własnie do tego ją zaprojektowali!
Budynki pierwsza klasa, już po jednym spojrzeniu widać że to Twoja praca (wyrobiłeś sobie swój styl) jak zwykle bardzo udana :)
Tak od razu widać twoja "kreskę".
Początkowo z oddali myślałem że to cygański tabor, ale domki jak najbardziej pasują do dość baśniowego klimatu. Całość super, taka pozytywna energia bije od tej pracy.
Wysłany: 2018-01-04, 17:56
Bardzo miłe dla oka detale i ogulnie bardzo ładny MOC. Jedyne co mi się tutaj nie podoba, to nogi faunów. Wg mnie, lepiej pasowałyby te z serii minifigures.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum