Mamy już marzec 2018 a ja nic nie pokazałem :) a że jakiś czas temu podrasowałem mój stary projekt to postanowiłem go wam przedstawić.
Jest to scenka z wiadomo jakiego filmu, a ukazuje aresztowanie Lei przez oddział szturmowców - lecz dzielna księżniczka zdążyła przed tym ukryć plany Gwiazdy Śmierci w wiernym jej R2-D2, który to zerka na swoją panią z głębi korytarza.
To tyle jeśli chodzi o wprowadzenie, fani wiedzą jak to wyglądało i jak się skończyła ta misja a oto kilka fotek z mojej interpretacji tej scenki.
Scenkę widziałem już jakiś czas temu i dopiero teraz jest praca publikowana ? Wstyd !
Dawno nie widziałem tak fajnej klimatycznej budowli bazującej na pierwszych scenach części IV.Bardzo mi się podoba !!
Cieszy mnie że się podoba, dziękuję za miłe słowa, Taausz owszem widziałeś tę scenkę bo już dawno powstała ale dopiero niedawno dorobiłem boczny korytarz z R2-D2 co dodało charakteru tej budowli :)
Świetna scenka, model wydaje się z wewnątrz jeszcze większy niż jak pokazałeś w całości, czy przypadkiem nie masz jeszcze jakichś MOCy niepublikowanych ? :)
Bardzo fajna scenka, świetny wystrój korytarzy.
Znaczy: na zbliżeniach bardzo fajna, bo w planie ogólnym widać, że brakuje jeszcze reszty Tantive IV :D . To by było coś.... Nikt nie ma ochoty na dzieło życia? ;)
Pozdrawiam,
dmac