Ankieta prezentuje je w kolejności zgłoszeń. Proszę o zachowanie ciszy wyborczej - żadnego lobbowania, zachwalania, komentowania, proszę także - do czasu zakończenia ankiety - nie publikować w tym wątku żadnych wypowiedzi.
Mamy do dyspozycji DWA głosy i TRZY dni na zastanowienie się komu je przyznać.
Zapraszam.
_________________ GBC!
Ostatnio zmieniony przez nisiia 2018-08-22, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 36 Dołączył: 16 Mar 2014 Wpisy: 2268 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-14, 18:17
Gratulacje. Aczkolwiek ten konkurs już nie istnieje na skutek coraz większego grona obrażonych. :-) Chociaż w sumie Tatra pewnie i tak by przegrała. :-P
_________________ Ile by nie było to i tak jest za mało.
Szacunek do klocków, nienawiść do COBI, tak zostałem wychowany.
foto
Wysłany: 2018-07-14, 18:58
Gratulacje Stelario, byłeś moim faworytem, robak zrobił na mnie wrażenie na wystawie, jednocześnie bardzo dziękuję za oddane głosy, nie spodziewałem się że tak mała praca może zostać tak doceniona w tej rywalizacji
Gratulacje dla uczestników i oczywiście dla zwycięzcy :D Robal robi wrażenie :)
Jellyeater napisał/a:
Gratulacje. Aczkolwiek ten konkurs już nie istnieje na skutek coraz większego grona obrażonych. :-) Chociaż w sumie Tatra pewnie i tak by przegrała. :-P
Z ciekawości sprawdziłem i faktycznie Tatra z czerwca. Szkoda że nie wzięła udziału bo z pewnością bym zagłosował.
_________________ Na warsztacie:
- Krone Big X 770 - 100%
Wiek: 45 Dołączył: 13 Maj 2008 Wpisy: 1357 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-14, 20:18
Dziękuję tym 12 szaleńcom, którzy głosowali na mnie. NIE OBRAŻAM się. Wszystkie prace mi się podobały. Chociaż dalej uważam, że moja była najlepsza, to rozumiem że nie każdy ma tak wysublimowany gust jak ja;)
Wysłany: 2018-07-14, 21:41
glaz_pimpur napisał/a:
Dziękuję tym 12 szaleńcom, którzy głosowali na mnie. NIE OBRAŻAM się. Wszystkie prace mi się podobały. Chociaż dalej uważam, że moja była najlepsza, to rozumiem że nie każdy ma tak wysublimowany gust jak ja;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum