Dawno nic nie publikowałem, więc nadrabia MOCem zbudowanym jakieś pół roku temu dla synka.
Pustynna Wyścigówka
Nie ma tu niczego nadzwyczajnego. Pierwotna wersja miała ruchome zawieszenie, ale było zbyt delikatne dla użytkownika i musiałem z niego zrezygnować ; o)
Pierwotna wersja miała ruchome zawieszenie, ale było zbyt delikatne dla użytkownika
Przypuszczam, że ma on tak 4-6 lat? :) Dla niego najważniejsze jest, że:
- TATA zbudował DLA NIEGO;
- jeździ;
- samochód.
W tej właśnie kolejności :)
Oczywiście, doceni bajery w postaci otwieranych drzwi, balonowych opon, ludzika, kształtu i koloru i takich tam - ale w sumie to "oczywiste oczywistości" - w końcu "Tata zbudował dla mnie". Inaczej być po prostu nie mogło.
Samochodzik bardzo zgrabny i posiadający wszystko to, co powinien dla takiego smyka. Wygląda jak oryginalny zestaw Lego - taki z lat 2000 - więc dodatkowy plus dla Ciebie:)
Dla mnie jest git.
[edit] I tak, rzeczywiście ma taki "rekinowany" kształt :D
bzzz-bzzz
Ostatnio zmieniony przez wielkamucha 2019-12-27, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum