Wysłany: 2020-01-02, 08:15
Fajna praca, szczególnie podoba mi się użycie żółtego koloru w dachu i drzwiach. Sporadycznie używany kolor w budynkach tutaj przyjemnie kontrastuje z murami :)
Pozdrawiam
lech
Ostatnio zmieniony przez lechkulina 2020-01-02, 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o nie dociśnięte tile, wszystko inne w budowli jest ladnie domknięte, a dach taki niekoszerny, ale każdy buduje jak chce
Dla mnie to celowy zabieg żeby nadać realizmu temu jak zbudowany jest dach. Taki przybite deski czy coś w ten deseń. Ostatnio taki styl jest bardzo popularny
_________________ Na warsztacie:
- Krone Big X 770 - 100%
Fajny budynek. Faktycznie bardzo klimatyczny. A co do dachów i dachówek, to można ewentualnie powiedzieć, że brakuje wiatrownicy tudzież innego opierzenia dachu, które zakryłyby szczeliny widoczne na brzegach, a sama płaszczyzna dachu jest ekstra. :)
Cieszę się, że się w większości podoba. Cieszę się również, że niedociśnięte tile w dachu wywołały tak ciekawą dyskusję. Ja totalnie nie zastanawiam się nad koszernością tego co buduję :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum