Wysłany: 2020-02-08, 12:28 [Głosowanie] MOC Stycznia 2020
Rozpoczynamy głosowanie na MOC Stycznia.
Nowy rok, stare zasady, więc pokrótce: 6 prac, 5 dni i 1 głos do przyznania dla tej najlepszej.
Zgłoszenia można obejrzeć w jedynym słusznym WĄTKU ZGŁOSZENIOWYM.
Do czasu zakończenia ankiety wyniki będą ukryte, proszę w tym czasie o zachowanie ciszy wyborczej i nie publikowanie w tym wątku żadnych wpisów.
Gratulacje dla zwycięzcy, naprawdę świetna praca. I brawa da wszystkich uczestników. Tak patrzę często na wasze budowle i marzę o tym, żeby też kiedyś wystartować na MOC miesiąca ;)
Gratulacje, w pełni zasłużone zwycięstwo, choć jakby wygrała ciężarówka lub układarka też bym chyba tak napisał ;P dziękuję za głosy, nie podziewałem się żadnych zgłaszajac tak małego moca ;)
Przyznam, że spodziewałem się bardziej zaciętej rywalizacji. Nie mniej gratulacje dla Żelka i pozostałych uczestników. To głosowanie to mocne rozpoczęcie roku. Oby w kolejnych głosowaniach frekwencja się zwiększała :)
_________________ Na warsztacie:
- Krone Big X 770 - 100%
Nic nie stoi na przeszkodzie jeśli tylko będzie MOC :)
Właśnie buduję, tylko dość powoli, ponieważ budowla będzie szara, a z szarymi klockami jest niestety problem w dobraniu i ... cenie ;) ale na pewno się pochwalę, jak tylko budowla będzie gotowa :)
Wysłany: 2020-02-14, 20:03
Jellyeater napisał/a:
Jestem zaskoczony. Spodziewałem się ciężarówki. Dziękuję!
Nie powiem, miałem chrapkę na ten prestiżowy tytuł :P
Ale poziom twoich konstrukcji jest bardzo wysoki, kopuła i wszystkie detale tworzącą całość są niesamowite. Sam nawet bym nie wiedział jak się zabrać za coś takiego.
Dziękuję wszystkim za głosy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum