Podziwiam u Ciebie ten klimat kontrolowanego nieuporządkowania. Będę pewnie nieraz spoglądał na Twoje prace, chcąc stworzyć coś "niesterylnego". Choć mocno używanych klocków zdaje się tym razem nie użyłeś. ;)
Twoje prace są na tak wysokim poziomie że ciężko powiedzieć czy można coś poprawić. Detale jakie zamieszczasz w swoich pracach są fenomenalne. Poklejona na sztukę rynna czy rury kanalizacyjne z ujściem do rzeki. Fenomenalne.
_________________ Na warsztacie:
- Krone Big X 770 - 100%
No ładnie, ładnie jak zwykle. Gdybyś tak jeszcze pomału składał wszystkie te cyberpunkowe budowle w jedno wielkie miasto... A może składasz?
Drzwi harmonijkowe mi się spodobały. Ale spodobałyby mi się jeszcze bardziej, gdybyś tam wSNOTował prowadnice... żeby się zamykały... i otwierały... "Takie sobie wymarzyłem!", jak powiedział pewien artysta o drzwiach ;) .
_________________ Pozdrawiam,
dmac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum