Zainspirowany latarką Jacka, postanowiłem zbudować swoją wersję latarki. Chciałem zrobić całą latarkę w czarnym kolorze, ale nie znalazłem tego elementu w tym właśnie kolorze, a który to element jest użyty w tej latarce :)
Uwielbiam niekonwencjonalne pomysły na MOCe. Całkiem niezłe to światło w ciemności.
Tak jak wcześniej wspomniałem, to Biedrus wpadł na pomysł z latarką, dlatego ja zrobiłem swoją wersję z większą ilością świecących bricków i żółtych, więc troszkę inne wykonanie niż u Jacka :)
_________________ Moje życie jest jak klocki Lego, nigdy nie wiem, co zbuduję
Wysłany: 2020-07-09, 09:03
legosamigos napisał/a:
michallus napisał/a:
Uwielbiam niekonwencjonalne pomysły na MOCe. Całkiem niezłe to światło w ciemności.
Tak jak wcześniej wspomniałem, to Biedrus wpadł na pomysł z latarką, dlatego ja zrobiłem swoją wersję z większą ilością świecących bricków i żółtych, więc troszkę inne wykonanie niż u Jacka :)
Spokojnie, spokojnie :D Biedrusa latarkę pamiętam i też go pochwaliłem jak ją zmontował
_________________ Nie lubią słowa singiel, uważają je za zbyt wyszukane jak na ich miarę. Wolą swojskie kawaler. Kawalerowie do wzięcia.
Ostatnio zmieniony przez michallus 2020-07-09, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum